Wieści z zagranicy

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty RO3522
Przewodnik
Przewodnik

Re: Wieści z zagranicy

Post autor: Użytkownik Usunięty RO3522 »

Cytuję słowa Tadeusz I Wielki (27 lip 2023, 16:34):

Widzę że poruszyłeś 2 wątki w jednym, to jest Sclavinia i zmniejszona powierzchnia państw (tu chodzi o Tuolelenke o ile sie nie myle), więc z tą 2 kwestią sądze podobnie (wręcz tak samo), ale z tą 1 jestem troche neutralny, w sensie sądze że Sclavinia jest zwykłym państwem, ale to w sumie tylko o to się Sarmaci przypiepszają, a sprawa z mniejszymi powierzchniami Sarmacja prowadzi normalnie, nie mylić z Tuolelenką

dobra pomyliło mi się, przepraszam S*rmaci! (za 1 kwestie). Ale no jak mówie, to nie jest wina Ronona

Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Maszyna do postów
Maszyna do postów

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Ja przepraszam, tak z innej beczki, ale kolejnym powodem dla którego Hawiland powinien wejść do II FN jest to, że będzie aktywizatorem dyskusji o tym, co się dzieje za granicą ?

Będzie prawie jak za starych, dobrych lat lmao

Awatar użytkownika
Bolesław Lwie Serce
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: Bolesław Lwie Serce »

Cytuję słowa Tadeusz I Wielki (27 lip 2023, 16:15):

W sumie śmiesznie by było jakby ktoś sie spruł że jakiś kraj na Nordacie jest za mały, może jakaś wojna by była (ale oczywiście bez Hawilandu w niej)

(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland".

Awatar użytkownika
Przewodnik
Przewodnik

Cytuję słowa Bolesław Lwie Serce (27 lip 2023, 18:38):

W sumie śmiesznie by było jakby ktoś sie spruł że jakiś kraj na Nordacie jest za mały, może jakaś wojna by była (ale oczywiście bez Hawilandu w niej)

Wojna Graniczna XDDDD

Awatar użytkownika
Bolesław Lwie Serce
Profesjonalista
Profesjonalista

Cytuję słowa Bolesław Lwie Serce (27 lip 2023, 14:15):

ja tak szczerze chciałbym Nordawizje, ale jeśli osoba (taka jak ja, albo kto inny) nie będzie musiała nic gadać, tylko puścić piosenke i tyle, a co do Igrzysk, to mam to samo, ale inaczej, w sensie chciałbym, ale troche inne gry (takie jak zaproponował Garamond bym chciał), i tyle, fajne do patrzenia by było.

(-) II Król Hawilandu, III Kanclerz Hawilandu oraz lider partii "Wolny Hawiland".

Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Mentor
Mentor

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Cytuję słowa Bolesław Lwie Serce (28 lip 2023, 15:48):
Cytuję słowa Bolesław Lwie Serce (28 lip 2023, 13:48):

ja tak szczerze chciałbym Nordawizje, ale jeśli osoba (taka jak ja, albo kto inny) nie będzie musiała nic gadać, tylko puścić piosenke i tyle, a co do Igrzysk, to mam to samo, ale inaczej, w sensie chciałbym, ale troche inne gry (takie jak zaproponował Garamond bym chciał), i tyle, fajne do patrzenia by było.

w sumie z Nordawizją sądze podobnie, ale do Igrzysk jakiś zastrzeżeń nie mam, cały czas coś zmieniają, więc oceniać będziemy projekt końcowy

I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

1213.png

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Przewodnik
Przewodnik

Cytuję słowa Bolesław Lwie Serce (28 lip 2023, 13:48):

Nordawizja fajno by była, a na Igrzyska ktoś by z Hawilandu chciał?

Awatar użytkownika
Bolesław Lwie Serce
Profesjonalista
Profesjonalista

Cytuję słowa Roman Octopic (28 lip 2023, 19:04):

Nordawizja fajno by była, a na Igrzyska ktoś by z Hawilandu chciał?

takie rzeczy to sie pytaj jak to ustalą XD

Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Mentor
Mentor

I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

1213.png

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Awatar użytkownika
Voloslav von der Hov
Odkrywca
Odkrywca

Post autor: Voloslav von der Hov »

Cytuję słowa Tadeusz I Wielki (29 lip 2023, 09:43):

według mnie to Sarmaci z kulturką wyjaśniają, bo gadacie o Sclavinii, ale o Sclavinii mało już jest gadane, gadają tylko o powierzchni, więc Sarmatów rozumiem, umią z sensem jeszcze gadać, ale Tuolelenka, w której mieszka (chyba) tylko jej założycielka ma problem o złe wymiary i nie umię podesłać żadnych zdjęć, to już według mnie jest lekko nie fajne, i no, według mnie Ronon Dex tą dyskusje już wygrał

ktoś mniej ważny

Awatar użytkownika
Przewodnik
Przewodnik

Cytuję słowa Voloslav von der Hov (29 lip 2023, 10:44):

według mnie to Sarmaci z kulturką wyjaśniają, bo gadacie o Sclavinii, ale o Sclavinii mało już jest gadane, gadają tylko o powierzchni, więc Sarmatów rozumiem, umią z sensem jeszcze gadać, ale Tuolelenka, w której mieszka (chyba) tylko jej założycielka ma problem o złe wymiary i nie umię podesłać żadnych zdjęć, to już według mnie jest lekko nie fajne, i no, według mnie Ronon Dex tą dyskusje już wygrał

W sumie prawda

Cytuję słowa Tadeusz I Wielki (29 lip 2023, 09:43):
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Mentor
Mentor

Winkulia ma referendum, dzisiaj o 21 kończy się głosowanie, no ciekawią mnie wyniki w Winkulii

a w Leocji na temat FN rozpoczęła się dyskusja i ja już nie wiem, Fenocja wchodzi, ale zostaje na swoim forum? Idk

Jutro i u nas są wybory, i znowu INSPIRUJĄC się tym że w Winkulii używają Election Runnera, to my też go użyjemy, bo tak:

- na forum mogą głosować osoby ogólnie, nawet nie Hawilandczycy

a to jest najgorsze. A tam mógłbym wysłać na wiadomości prywatnej na emailu link, i voil?!

Ostatnio zmieniony 30 lip 2023, 10:11 przez Tadeusz I Wielki, łącznie zmieniany 1 raz.

1213.png

Awatar użytkownika
Przewodnik
Przewodnik

Cytuję słowa Tadeusz I Wielki (30 lip 2023, 08:09):

Winkulia ma referendum, dzisiaj o 21 kończy się głosowanie, no ciekawią mnie wyniki w Winkulii

a w Leocji na temat FN rozpoczęła się dyskusja i ja już nie wiem, Fenocja wchodzi, ale zostaje na swoim forum? Idk

Jutro i u nas są wybory, i znowu INSPIRUJĄC się tym że w Winkulii używają Election Runnera, to my też go użyjemy, bo tak:

- na forum mogą głosować osoby ogólnie, nawet nie Hawilandczycy

a to jest najgorsze. A tam mógłbym wysłać na wiadomości prywatnej na emailu link, i voil?!

Jutro 2 w 1, wyniki w Winkulii i referendum w Hawilandzie xD

Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki
Mentor
Mentor

Cytuję słowa Roman Octopic (30 lip 2023, 11:30):
Cytuję słowa Roman Octopic (30 lip 2023, 09:30):

Jutro 2 w 1, wyniki w Winkulii i referendum w Hawilandzie xD

i oba ciekawią mnie np, no bo patrz: 1. Czy Winkulia dołączy do FN?

2. Czy HAWILAND dołączy do FN?

1213.png

Awatar użytkownika
Przewodnik
Przewodnik

Cytuję słowa Tadeusz I Wielki (30 lip 2023, 10:23):

i oba ciekawią mnie np, no bo patrz: 1. Czy Winkulia dołączy do FN?

2. Czy HAWILAND dołączy do FN?

W Winkulii obstawiałem że nie dołączą, ALE teraz jestem zmieszany

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wiadomości z kraju”