Ło jejku jejku, jak na razie wszystko przeszło moje najśmielsze oczekiwania i nie spodziewałem się takiego zainteresowania ale już śpieszę z odpowiedziami.
Cytuję słowa
Waksman (4 paź 2022, 22:21):
Dziękujemy i zapraszamy ?
A ja, żeby nie wyjść na rodzynka, z wielką chęcią zajmę się freutem Czkoladowickim. Oj dawno mnie tam nie było, dawno ?
Panie @Albert Fryderyk de Espada, można?
Oczywiście z przyjemnością przychylam się do wniosku i już lada moment wydam stosowne rozporządzenie.
Szanowni Państwo!
Jestem olbrzymie zaskoczony tą inicjatywą i oceniam ją bardzo wysoko. Trzeba przyznać, że tworzy to świetny potencjał dla budowania aktywności Muratyki, ale również zaangażowania osób dotąd nie związanych z Wami. Nie da się ukryć, że kupiliście mnie tym pomysłem.
Mam nadzieję, że swoją dotychczasową postawą zasłużyłem na Wasze zaufanie i mógłbym zaangażować się w rozwój Freut Umel. Jak sądzę te dwie małe wysepki należą właśnie do tej gminy.
Cieszę się że udało się również zainteresować szanownego, i oczywiście jeżeli tylko ktoś ma chęci do zajęcia się właśnie takim niepozornym skrawkiem ziemi to nie mam przeciwskazań aby takiej personie nie zaufać.
Również stosowne rozporządzenie zostanie wydane już niebawem.
Dzień dobry,
Chciałabym zgłosić się na Freutreggërem. Chyba nie muszę się przedstawiac, prawda? Czy byłaby możliwość zostania Freutreggërem Freutu Bazarożgamic?
Oczywiście możliwość jest jak najbardziej, cały projekt skierowany właśnie do osób zza granic Muratyki aby troszeczkę rozpracować nasz kraj co ku mojemu ucieszeniu przynosi bardzo duże i nieoczekiwane rezultaty.
Jeżeli szanowna pani będzie dalej zainteresowana to oczywiście pozostajemy do dyspozycji i służymy pomocą.
Witam! Rodzice mnie przysłali by wam pomóc ? zatem pora zawitać do Muratyki ?
Z chęcią pomogę przy Nowogrodzie ? jeśli ktoś nie zajął już go ?
W tym przypadku mogę być pewien komu powierzamy tak ważne miasto i region Muratyki, w końcu osoba która tak pięknie ugościła i pomagała mi podczas wizyty w Wiedniu oraz wiele razy dbała o piękny wizerunek miejsc za które odpowiada może być jak najbardziej odpowiednią osobą by jej zaufać.
Ja bym chętnie wziął udział w takiej zabawie, ale jestem w stanie zajać się tym po 31 paźdzernika. Jeśli to nie problem, to ja z chęcią dołączę. Jako, że nie jestem megalomanem, to coś małego bym prosił dla siebie. Herr @Albert Fryderyk de Espada proszę o informację. ?
Hmmm, jeżeli chciałbym szukać jakiegoś spokojnego i niedużego miejsca mógłbym rozważyć Gredensburg we wschodniej Koribi lub Dumiasto w południowo-wschodniej Muratyce. Przede wszystkim przez wzgląd że są one praktycznie czystą kartką gotową do zapisania, jestem pewien że znajdziemy coś ciekawego dla Herr @Heinz-Werner Grüner.