Jestem nowym członkiem, pozdrawiam wszystkich. To nie tylko mój pierwszy raz na forum Nordaty, ale pierwszy raz na jakimkolwiek forum mikronacji. Mam nadzieję, że znajdę tu miejsce dla siebie
Witam
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Mały Król

Re: Witam
BRAVO WINCENTY
- August de la Sparasan
- Weteran
Bravo, witamy w II Federacji Nordackiej!

- Piotr Jankowski
- Biegły
- Kamiljan de Harlin
- Mistrzunio
Cześć. W razie pytań służymy pomocą.

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

- Barhir az R-Z-Emre
- Wschodząca Gwiazda
Witaj Bracie na ziemiach Nordaty, zapraszam do Wielkiego Sułtanatu Siyah.
Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
- Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
- Wschodząca Gwiazda