Dzień dobry wszystkim.
Założyłem konto bankowe, w jaki sposób mogę coś na nie przelać lub co zrobić, żeby mieć na nim środki?
Jesteś nowy? Przywitaj się z nami!
Post autor: Ignacy Kowalski »
Dzień dobry wszystkim.
Założyłem konto bankowe, w jaki sposób mogę coś na nie przelać lub co zrobić, żeby mieć na nim środki?
Post autor: August de la Sparasan »
Czołem, witamy w Federacji Nordackiej!
Generalnie na chwilę obecną EndoBank nie jest połączony z Bankiem Pollinu (to się pewnie zmieni), ale generalnie, aby zarobić wystarczy pisać i posty i publikować artykuły. U dołu, pod stanem konta powinien znajdować się jasnozielony przycisk "sprawdź dostępną nagrodę". Po jego kliknięciu otrzymuje się nagrodę za aktywność na forum wypłacaną w nordach. To prostsze niż brzmi, naprawdę.

Czołem, witamy w Federacji Nordackiej!
Generalnie na chwilę obecną EndoBank nie jest połączony z Bankiem Pollinu (to się pewnie zmieni), ale generalnie, aby zarobić wystarczy pisać i posty i publikować artykuły. U dołu, pod stanem konta powinien znajdować się jasnozielony przycisk "sprawdź dostępną nagrodę". Po jego kliknięciu otrzymuje się nagrodę za aktywność na forum wypłacaną w nordach. To prostsze niż brzmi, naprawdę.
Dziękuję za odpowiedź. Wczoraj napisałem jeden post i dzisiaj są już pierwsze środki, więc działa.
Post autor: Leszek Ebe »
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Style autor: Arty - Aktualizuj phpBB 3.2 autor: MrGaby
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Wykorzystujemy pliki cookie, aby utrzymać Twoje logowanie, zabezpieczyć Twoje konto oraz zapewnić prawidłowe działanie serwisu. Za Twoją zgodą możemy również wykorzystywać opcjonalne pliki cookie i podobne technologie do celów analitycznych oraz w związku z osadzonymi treściami multimedialnymi. W dowolnym momencie możesz zmienić swoje preferencje w ustawieniach prywatności. Read our Zasady ochrony danych osobowych here.
Wykorzystujemy pliki cookie, aby utrzymać Twoje logowanie, zabezpieczyć Twoje konto oraz zapewnić prawidłowe działanie serwisu. Za Twoją zgodą możemy również wykorzystywać opcjonalne pliki cookie i podobne technologie do celów analitycznych oraz w związku z osadzonymi treściami multimedialnymi.
Read our Zasady ochrony danych osobowych here.
Required for forum security, authentication, and essential site functionality.
Helps us understand how the forum is used so we can measure performance and improve the experience.
Controls whether external videos, players, widgets, and other embedded media are allowed to load.