W Robotniczogradzie rozpoczęła się dzisiaj budowa fabryki samochodów Winston. Fabryka ma się zajmować produkcją nowoczesnych pojazdów na potrzeby armii i organizacji wojskowych.
Budowa fabryki w Robotniczogradzie
- Piotr Jankowski
- Biegły
- AleksanderNovak
- Przewodnik
Re: Budowa fabryki w Robotniczogradzie
Niech @Leonid Repulijski przeniesie ten post do właściwego działu
- Kamiljan de Harlin
- Mistrzunio
#Jutro
I proszę o oznaczanie właściwego konta.

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

- AleksanderNovak
- Przewodnik
- Piotr Jankowski
- Biegły
- Vilarte
- Entuzjasta
A jeśli chodzi o eksport? + na jakim etapie są prace przy budowie?
- Piotr Jankowski
- Biegły
A jeśli chodzi o eksport?
Ze względu na wysoki popyt na samochody w II Federacji Nordackiej fabryka w Kostrzyniu nie jest w stanie pokryć całego zapotrzebowania na rynko Nordackim, w związku z czym samochody są częściowo sprowadzane z Norweglandu. Po osiągnięciu planowanej mocy produkcyjnej w Robotniczogradzie, nadal nie pokryje ona wraz z fabryką w Kostrzyniu całego prognozowanego zapotrzebowania na Kontynencie Północnym, niemniej w zależności od lokalizacji zagranicznych rynków zbytu część eksportu może być realizowana z fabryki w Robotniczogradzie, przy dalszym uzupełnianiu stanów na kontynencie maszynami dostarczanymi z Norweglandu.
- Kamiljan de Harlin
- Mistrzunio
Czy fabryka zamierza dołączyć do WSG? Chętnie kupilibyśmy kilka samochodów produkcji Winston...

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

- Użytkownik Usunięty 233511
- Maszyna do postów

Czy fabryka zamierza dołączyć do WSG? Chętnie kupilibyśmy kilka samochodów produkcji Winston...
O to to to. Jestem za rękami i nogami! Niby mam samochód produkcji Hawilandziej, ale chętnie powiększyłbym swój garaż o jakiegoś Winstona ?
- Piotr Jankowski
- Biegły
Tak, fabryka w Robotniczogradzie, tak samo jak pozostałe, będzie produkować auta w ramach WSG. Obecnie produkcja nie może zostać uruchomiona ze względu na niedobory elektroniki spowodowane niskim wydobyciem złota.