Dzień dobry Federacjo

Jesteś nowy? Przywitaj się z nami!

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Iwan Paliwow
Uczeń
Uczeń

Dzień dobry Federacjo

Post autor: Iwan Paliwow »

Witam,
nazywam się Iwan Paliwow i jestem Premierem Ministrem Drackiej Republiki Ludowo-Demokratycznej.  Mam zamiar śledzić wydarzenia na forum i reprezentować Drację za granicą. Jeżeli Państwo by chcieli to mogę również publikować tu gazetę "Głos Dracji", jeżeli utworzona zostanie nasza ambasada, rozumiem że wcześniej nie było potrzeby. Niech stosunki naszych narodów układają się wzorowo.

Awatar użytkownika
August de la Sparasan
Weteran
Weteran

Re: Dzień dobry Federacjo

Post autor: August de la Sparasan »

Witamy serdecznie!

x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej
Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
101005704499837848.png
Wierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Awatar użytkownika
Barhir az R-Z-Emre
Wschodząca Gwiazda
Wschodząca Gwiazda

Post autor: Barhir az R-Z-Emre »

Cytuję słowa Iwan Paliwow (14 lip 2026, 21:11):

Witam,
nazywam się Iwan Paliwow i jestem Premierem Ministrem Drackiej Republiki Ludowo-Demokratycznej.  Mam zamiar śledzić wydarzenia na forum i reprezentować Drację za granicą. Jeżeli Państwo by chcieli to mogę również publikować tu gazetę "Głos Dracji", jeżeli utworzona zostanie nasza ambasada, rozumiem że wcześniej nie było potrzeby. Niech stosunki naszych narodów układają się wzorowo.

Witaj bracie na Nordacie. Zapraszam do Wielkiego Sułtanatu Siyah. Oczywiście możemy otworzyć dla was ambasadę w mieście Fazil.

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.

Awatar użytkownika
Salim Emre
Kontrybutor
Kontrybutor

Post autor: Salim Emre »

Witam!

Salim Emre, syn Barhira az Ruzmari-Zentawi-Emre i Yasmin an Zentawi-Emre. Dziedzic Siyah, Al-Faradon, Al-Rajn i Al-Farun.

Flaga-1561116550.png.203d18081bd41bf9b4270e0176fc7143.png
Awatar użytkownika
Derya Öztürk
Kontrybutor
Kontrybutor

Post autor: Derya Öztürk »

Dzień dobry 🙂 

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Mistrzunio
Mistrzunio

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Cześć.

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Mały Król
Mały Król

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Szia! Ff tym no forumik no się przekonffertoffał i git, ale no:

• podpis profilowy mi się zjebał - jest możliwość przekopiowania go z starszego save'u jeszcze na invisionie? bo wsm to nawet nie pamiętam już jak robiłem to formatoffanie
  • przydałoby się dodać w jakiś sposób nieograniczone czasowo sesje zalogowania forumikoffego
  • przydałoby się dodać plugin z noffymi postami na górze jak w leocji czy innym edelweiSS

To tyle dziękuję

Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Mistrzunio
Mistrzunio

Post autor: Kamiljan de Harlin »

Cytuję słowa Bolesław Kirianóo von Hohenburg (dzisiaj, 21:50):

podpis profilowy mi się zjebał - jest możliwość przekopiowania go z starszego save'u jeszcze na invisionie? bo wsm to nawet nie pamiętam już jak robiłem to formatoffanie

Już naprawiłem problem utraty formatowania przez sygnaturę po odpaleniu edytora sygnatury. 

Cytat:

przydałoby się dodać w jakiś sposób nieograniczone czasowo sesje zalogowania forumikoffego

Dałem w php.ini limit na 7 dni. Nwm, może w .htaccess da się dać dłużej. 

Cytuję słowa Bolesław Kirianóo von Hohenburg (dzisiaj, 21:50):

przydałoby się dodać plugin z noffymi postami na górze jak w leocji czy innym edelweiSS

True. 

ODPOWIEDZ

Wróć do „Powitania”