Witam,
nazywam się Iwan Paliwow i jestem Premierem Ministrem Drackiej Republiki Ludowo-Demokratycznej. Mam zamiar śledzić wydarzenia na forum i reprezentować Drację za granicą. Jeżeli Państwo by chcieli to mogę również publikować tu gazetę "Głos Dracji", jeżeli utworzona zostanie nasza ambasada, rozumiem że wcześniej nie było potrzeby. Niech stosunki naszych narodów układają się wzorowo.
Dzień dobry Federacjo
- Iwan Paliwow
- Uczeń
Dzień dobry Federacjo
- August de la Sparasan
- Weteran
Re: Dzień dobry Federacjo
Witamy serdecznie!

- Barhir az R-Z-Emre
- Wschodząca Gwiazda
Witam,
nazywam się Iwan Paliwow i jestem Premierem Ministrem Drackiej Republiki Ludowo-Demokratycznej. Mam zamiar śledzić wydarzenia na forum i reprezentować Drację za granicą. Jeżeli Państwo by chcieli to mogę również publikować tu gazetę "Głos Dracji", jeżeli utworzona zostanie nasza ambasada, rozumiem że wcześniej nie było potrzeby. Niech stosunki naszych narodów układają się wzorowo.
Witaj bracie na Nordacie. Zapraszam do Wielkiego Sułtanatu Siyah. Oczywiście możemy otworzyć dla was ambasadę w mieście Fazil.
Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
- Salim Emre
- Kontrybutor
Witam!
Salim Emre, syn Barhira az Ruzmari-Zentawi-Emre i Yasmin an Zentawi-Emre. Dziedzic Siyah, Al-Faradon, Al-Rajn i Al-Farun.

- Derya Öztürk
- Kontrybutor
- Kamiljan de Harlin
- Mistrzunio
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Mały Król

Szia! Ff tym no forumik no się przekonffertoffał i git, ale no:
- podpis profilowy mi się zjebał - jest możliwość przekopiowania go z starszego save'u jeszcze na invisionie? bo wsm to nawet nie pamiętam już jak robiłem to formatoffanie
- przydałoby się dodać w jakiś sposób nieograniczone czasowo sesje zalogowania forumikoffego
- przydałoby się dodać plugin z noffymi postami na górze jak w leocji czy innym edelweiSS
To tyle dziękuję
- Kamiljan de Harlin
- Mistrzunio
Cytuję słowa Bolesław Kirianóo von Hohenburg (dzisiaj, 21:50):podpis profilowy mi się zjebał - jest możliwość przekopiowania go z starszego save'u jeszcze na invisionie? bo wsm to nawet nie pamiętam już jak robiłem to formatoffanie
Już naprawiłem problem utraty formatowania przez sygnaturę po odpaleniu edytora sygnatury.
Cytat:przydałoby się dodać w jakiś sposób nieograniczone czasowo sesje zalogowania forumikoffego
Dałem w php.ini limit na 7 dni. Nwm, może w .htaccess da się dać dłużej.
Cytuję słowa Bolesław Kirianóo von Hohenburg (dzisiaj, 21:50):przydałoby się dodać plugin z noffymi postami na górze jak w leocji czy innym edelweiSS
True.