Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w tym prosze o bana dla uzytkownika tzw @Antoni Moskwicz, w tym jego obrassek no na tym proffilu tzw awatar no mnie zdemoralizowal w tym on no ten obrazek demoralizuje no tych noffych w tym no tam sa no te gole tzw pachy w tym to sspraffia ze jestem no zdemoralizowany

• Smuteczek 2
Opublikowano

A mnie moralizuje ten avatar. Jest uroczy. 

@Antoni Moskwicz powinien otrzymać order, nie bana.

• Kocham to! 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

Dać bana za ten obrazek. Rysowane dziewczynki są dla chłopców, mężczyźni wolą prawdziwe kobiety. 

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. 

Opublikowano
38 minut temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

Dać bana za ten obrazek. Rysowane dziewczynki są dla chłopców, mężczyźni wolą prawdziwe kobiety. 

No i jest ten tzw. sułtan co woli SZYMALE

• Lubię to 1
  • Smuteczek 1

Opublikowano

BRAVO GOONING

• Kocham to! 2
Opublikowano
Godzinę temu, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):

No i jest ten tzw. sułtan co woli SZYMALE

Sułtan w kwestii miłości jest nowoczesny i postępowy. 

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. 

Opublikowano
1 minutę temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

Sułtan w kwestii miłości jest nowoczesny i postępowy. 

7:80-81 son 😭

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
12 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

7:80-81 son 😭 

Werset o zboczeniu mężczyzny z mężczyzną. Allach jednak przy zwiastowaniu w Brodrii mówił: „Jeśli chłop przed sobą babę widzi to nie grzech gdy z nią fiku miku robi". 

• Wow 2

Opublikowano
Teraz, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

Werset o zboczeniu mężczyzny z mężczyzną. Allach jednak przy zwiastowaniu w Brodrii mówił: „Jeśli chłop przed sobą babę widzi to nie grzech gdy z nią fiku miku robi". 

Bravo zwiastowanie. Trzeba koniecznie spisać ten no Noffy Koran objaffiony w Brodrii, by mógł być przedmiotem badań no teologów.

• Lubię to 1
  • Wow 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
16 minut temu, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):

To może Sułtan weźmie Waksmana do haremu albo coś 

Wakssman Kacper nie żyje. Zabił go Ertan Emre. Odciął mu głowę szablą, którą mam teraz ja. Szablą tą odciąłem głowę McMelkorowi. A ten w Muratyce to sobowtór prawdziwego Wakssmana. 

• Kocham to! 2
  • Cringe 1

Opublikowano

Pani może już się rozglądać za potencjalną trzecią żoną dla Sułtana. 

Do tej pory jako swatka spisuje się Pani znakomicie. Jest gdzieś lista wolnych kobiet na Pollinie?