Yasmin an Zentawi-Emre 94 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Wasza Królewska Mość Bolesławie Kiaranoo von Hohenburg. Z wielkim szacunkiem i pokorą przybywam do Pałacu w imieniu Wielkiego Sułtana Barhira az Ruzmari-Emre. Jestem wdzięczna za zaproszenie, które pozwala nam rozpocząć dialog między naszymi narodami. Przybywam z pełnym zaangażowaniem i gotowością do rozmów, które mają na celu budowanie mostów porozumienia i wzajemnego szacunku. Wierzę, że nasze spotkanie będzie okazją do szczerej i konstruktywnej wymiany zdań, prowadzonej na najwyższym szczeblu Federacji Nordackiej. 1 Cytuj Yasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun.
Barhir az R-Z-Emre 332 Opublikowano 5 Lipca Opublikowano 5 Lipca Droga Yasmino, jeśli Król Bolesław nie ma zamiaru przyjąć delegacji, proszę o powrót do Siyah. Czeka nas tydzień bardzo ważnych wydarzeń dla Nordaty Muzułmańskiej. Cytuj Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 2 002 Opublikowano 5 Lipca Opublikowano 5 Lipca Sorki, trochę ciężko mi traktoeać Maćka poważnie... Niemniej droga Yasmino an Zentawi, jeśli jest coś, co polecono Ci obwieścić czy przedyskutować, to Pałac zawsze stoi przed Tobą otworem. Cytuj Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Yasmin an Zentawi-Emre 94 Opublikowano 6 Lipca Autor Opublikowano 6 Lipca Przybyłam na wezwanie (nawet nie zaproszenie a wezwanie!). Jeśli nie ma spraw do Wielkiego Sułtanatu Siyah to wracam do mojego kraju. Cytuj Yasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun.
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 276 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca Proszę przekazać sułtanowi, że imperialne stópki musi całować osobiście 1 Cytuj
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 2 002 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca 7 minut temu, Yasmin an Zentawi napisał(a): Przybyłam na wezwanie (nawet nie zaproszenie a wezwanie!). Jeśli nie ma spraw do Wielkiego Sułtanatu Siyah to wracam do mojego kraju. Znaczy no to Sułtan wzywał a nie ja, mysłałem że Sułtan ma jakąś sprawę. Jak coś to proszę przekazać że fani na całej Nordacie czekają na wyścig tych no wielbłądów 1 Cytuj Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Barhir az R-Z-Emre 332 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca 53 minuty temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a): Znaczy no to Sułtan wzywał a nie ja, mysłałem że Sułtan ma jakąś sprawę. Jak coś to proszę przekazać że fani na całej Nordacie czekają na wyścig tych no wielbłądów Wyścig Wielbłądów odbędzie się już w tym tygodniu! Bedzie to jedno z dwóch ważnych wydarzeń w Siyah w najbliższym czasie. Godzinę temu, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a): Proszę przekazać sułtanowi, że imperialne stópki musi całować osobiście Proszę Pani! Czy chociaż jeden dzień wytrzyma Pani bez erotycznych fantazji o mnie? To czyta Pani mąż! Namiętna i zakazana miłość lubi ciszę. 1 1 1 Cytuj Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 276 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca (edytowane) 15 minut temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a): Proszę Pani! Czy chociaż jeden dzień wytrzyma Pani bez erotycznych fantazji o mnie? To czyta Pani mąż! Namiętna i zakazana miłość lubi ciszę. Nie, kocham patrzeć jak się sułtan złości ♥️ Edytowane 6 Lipca przez Adelaide Radziwiłł-Chojnacka Cytuj
Barhir az R-Z-Emre 332 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca Droczenie się w formie gry wstępnej? Cytuj Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 276 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca sorry chyba mnie sułtan z kozą pomylił xDDDDD 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi