Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Sułtan Siyah jeden

miał kloników siedem,

uciekł do Wyrtlandii,

nie został ani jeden.

Dżihad wciąż planował,

Eliny pilnował,

Elina dość go miała,

z Leszkiem uciec chciała.

Elina badziewna,

słaba z niej królewna,

z Leszkiem uciec chciała,

z Wyrtlandii zwiewała.

Z Wyrtlandii zwiewała,

na wielbłądzie gnała,

Leszka w zad kopnęła,

Hansa przygarnęła.

Hans z konkubinami,

uciekał lasami,

Laski się wkurzyły,

Hansa pogoniły.

Sułtanka lasami,

gnała z cyganami,

Sułtankę poznali,

Bahirowi ją oddali.

Bahir wręcz wkurzony,

W harem zamknął żony.

Żony już zamknięte,

wciąż udają święte.

Edytowane przez Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
  • Lubię to 2
  • Kocham to! 1

Opublikowano

Brawo. Doceniam twórczość. 

• Ogień! 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano

Sułtan nie jedną niewiastę inspiruje. 

• Podejrzane 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano
1 minutę temu, Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein napisał(a):

Sułtana wąs nie jednom niewiastom plonsł. 

Legenda głosi, że żadna zadowolona z alkowy nie wyszła.

• Lubię to 1

Opublikowano

Panienka widzę dobrze zna historię o miłosnych podbojach Sułtana. 

Opublikowano
2 minuty temu, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):

Legenda głosi, że żadna zadowolona z alkowy nie wyszła.

Bo wszystkie chciały więcej i więcej. Chciały zatrzymać Sułtana dla siebie - dlatego nie były zadowolone. 

• Ogień! 1

Opublikowano

co mówi Koran:

3 minuty temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

co mówią hadisy:

2 minuty temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

Bo wszystkie chciały więcej i więcej. Chciały zatrzymać Sułtana dla siebie - dlatego nie były zadowolone. 

• Haha 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Jedno z drugim się nie wyklucza. 

Opublikowano
10 minut temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

Sułtanie, jestem żoną Imperatora, oczekuję więc, że będzie się Pan zwracał do mnie z należytym szacunkiem. Nie jesteśmy w końcu w plemiennym państwie Siyah. Proszę wraz z małżonką pojawić się w Kirianopolu, paść na kolana przed swoimi władcami i prosić o łaskę.

• Sigma 1

Opublikowano (edytowane)

To nie było do Pani. Słowa te kierowałem do Panienki Akrypy, ponieważ to młoda niezamężna kobieta czyli Panienka. 

Pani z racji zamążpójścia jest już Panią. 

I ja proszę o poszanowanie mnie i mojej rodziny. Sułtan przed nikim nie będzie klękać. 

Edytowane przez Barhir az Ruzmari-Emre
  • Lubię to 1

Opublikowano
4 minuty temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

To nie było do Pani. Słowa te kierowałem do Panienki Akrypy, ponieważ to młoda niezamężna kobieta czyli Panienka. 

Pani z racji zamążpójścia jest już Panią. 

I ja proszę o poszanowanie mnie i mojej rodziny. Sułtan przed nikim nie będzie klękać. 

Nikt nie nastaje na godność  Hanedan-ı Âl-i Emre. Twój ród z dumą powinien przyjąć zaproszenie i okazać swoją wierność i wdzięczność wobec Najjaśniejszego Domu von Hohenburg. Dzięki niemu macie tron, ziemię i splendor. Oczekujemy więc w Pałacu z Bursztynu i Miedzi. 

Opublikowano

Dom Hohenburg jest bliski mojemu sercu. Brat @Erik Otton von Hohenburg , głowa rodu to przyjaciel Siyah. 

Zaproszenie przyjmuję i wpisuje w kalendarz. Aktualnie przebywam jeszcze w Abachazji. Gdy zakończe wizytę, wybieram się w inne miejsce na Nordacie. Później postaram się odwiedzić potomka Brata Erika i jego małżonkę. 

• Sigma 1

Opublikowano

Widzę, że Szanowny pomylił wykonywanie swoich powinności z prawem do dyktowania warunków. Nie przypominam sobie, aby Dwór Imperialny dostosowywał się do kalendarza cudzych objazdów po Nordacie. Pańskiego przybycia oczekujemy jak najszybciej. Radzę także zachować więcej pokory. Pozowana objazdówka po Kontynencie może bardzo szybko zamienić się w poszukiwanie schronienia. Nie powielaj błędu swego pradziada.

Opublikowano

Nota Dyplomatyczna do Jej Królewskiej Mości Królowej Adelaide Radziwiłł - Chojnackiej

Z wielkim szacunkiem, lecz także z rosnącym niepokojem, pragnę zwrócić uwagę na fakt, iż od dłuższego czasu tolerowałem działania Jej Królewskiej Mości, które sprowadzają się do ciągłych ataków na kraj Siyah, ród Emre oraz notorycznego rozmawiania o seksualności Sułtana. 
Od momentu mojego przybycia na Nordate, odwiedzam wszystkie przyjazne państwa jako pielgrzym pokoju, dążąc do budowania trwałych i pokojowych relacji. Niestety, stosowanie przez Królową szantażu i gróźb stanowi najniższy poziom dyplomacji, którego nie jestem skłonny dalej tolerować.
Nie życzę sobie, aby jawnie wysuwać groźby wobec mojego kraju i mojej osoby. Z Królem Bolesławem, łączy mnie męska umowa, z której Sułtan w pełni się wywiązuje.
Z szacunku dla Króla Bolesława oraz w duchu kontynuacji dialogu, niezwłocznie wysyłam na rozmowy przedstawicielkę Wielkiego Sułtanatu Siyah, panią Yasmine an Zentawi, która będzie reprezentować nasze interesy i dążyć do pokojowego rozwiązania wszelkich sporów.

Z poważaniem,
Barhir az Ruzmari-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila 

• Lubię to 1

Opublikowano

SStop TranSSfobii

• Smuteczek 1