Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grzeje jak w Siyah. Napierdala gorącym powietrzem. U was też taka lampa? 

• Lubię to 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano
16 minut temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

„Łuu zimno jesteśmy jak na artaktatydzie… minus zero stopni”

• Lubię to 1

Opublikowano
1 godzinę temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

Lodowato w porównaniu z ogniem piekielnym (mirkoświatowym).

• Lubię to 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

ja mam klimatyzacje, a przez większość dnia śpie, więc nie jest aż tak gorąco

• Sigma 1
Opublikowano

w tym mojdziadek to ten no tzw walczyk disnej i zostal no zmrozony

• Wow 1
Opublikowano (edytowane)

Mój dziadek to Ahmed Emre. 

Edytowane przez Barhir az Ruzmari-Emre

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano

A mój prapraprapra(pra-x-5000-lat)dziadek to ten no Spirytusow.

99792411588297495.png

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
30 minut temu, Adelajda Radziwiłłówna napisał(a):

Ah ten słynny Ahmed! 

Ahmed był najnudniejeszy. Fazil to był słynny. Niestety Fazil i Ertan zginęli z rąk muratyckich oprawców. Szabla Ertana, który zginął z rąk muratyckich oprawców została wywieziona z Nordaty i jest przekazywana z pokolenia na pokolenie. Szablą Ertana odciąłem głowę Mcmelkorowi. Szabla Fazila zaś znajduje się na terenie Winkulii. Może kiedyś mój ród doczeka się zwrotu tego cennego przedmiotu.

• Ogień! 1

Opublikowano

Zróbmy deal: jeśli sukcesywnie i na stałe podbijesz wraz z swymi ludźmi Muratykę, to przepchnę w Winkulii pomysł zwrócenia tej no tzw szabli. Ff tym no ja mam czasopismo "Szabla" btw.

• Kocham to! 1

99792411588297495.png

Opublikowano
18 godzin temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

Zróbmy deal: jeśli sukcesywnie i na stałe podbijesz wraz z swymi ludźmi Muratykę, to przepchnę w Winkulii pomysł zwrócenia tej no tzw szabli. Ff tym no ja mam czasopismo "Szabla" btw.

Tylko @Erik Otton von Hohenburg jest w posiadaniu szabli Fazila. 

Szablą Fazila została ścięta głową dyktatora muratyckiego Kacpra Waksmanna. Później Muratycka grupa cieni podstawiła przebierańca i wmówiła wszystkim, że Kacper przeżył starcie z najpotężniejszym z Sułtanów. 

• Lubię to 1

Opublikowano
2 minuty temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

Tylko @Erik Otton von Hohenburg jest w posiadaniu szabli Fazila. 

Szablą Fazila została ścięta głową dyktatora muratyckiego Kacpra Waksmanna. Później Muratycka grupa cieni podstawiła przebierańca i wmówiła wszystkim, że Kacper przeżył starcie z najpotężniejszym z Sułtanów. 

Prezydent Południokraju jak Dymitr Samozwaniec...

x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Opublikowano
22 godziny temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

BRAVO HIBERNACJA

Estywacja, bo hibernacja jest zimą. 

W dniu 26.06.2026 o 19:11, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

Może nawiało ciepłego z zakładów techniki obliczeniowej u mnie. Liczymy dużo i się grzeje.

Antoni Moskwicz van der Pohl

prefekt Małej Furii w Królestwie Dreamlandu

ノーフォランドだめ!