Barhir az R-Z-Emre 331 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Grzeje jak w Siyah. Napierdala gorącym powietrzem. U was też taka lampa? 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 276 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 16 minut temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a): Grzeje jak w Siyah. Napierdala gorącym powietrzem. U was też taka lampa? „Łuu zimno jesteśmy jak na artaktatydzie… minus zero stopni” 1
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 2 002 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 1 godzinę temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a): Grzeje jak w Siyah. Napierdala gorącym powietrzem. U was też taka lampa? Lodowato w porównaniu z ogniem piekielnym (mirkoświatowym). 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Burek 1 191 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca ja mam klimatyzacje, a przez większość dnia śpie, więc nie jest aż tak gorąco 1
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 2 002 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca BRAVO HIBERNACJA 1 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Burek 1 191 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca w tym mojdziadek to ten no tzw walczyk disnej i zostal no zmrozony 1
Barhir az R-Z-Emre 331 Opublikowano 26 Czerwca Autor Opublikowano 26 Czerwca (edytowane) Mój dziadek to Ahmed Emre. Edytowane 26 Czerwca przez Barhir az Ruzmari-Emre Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 276 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Ah ten słynny Ahmed!
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 2 002 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca A mój prapraprapra(pra-x-5000-lat)dziadek to ten no Spirytusow. Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Barhir az R-Z-Emre 331 Opublikowano 26 Czerwca Autor Opublikowano 26 Czerwca 30 minut temu, Adelajda Radziwiłłówna napisał(a): Ah ten słynny Ahmed! Ahmed był najnudniejeszy. Fazil to był słynny. Niestety Fazil i Ertan zginęli z rąk muratyckich oprawców. Szabla Ertana, który zginął z rąk muratyckich oprawców została wywieziona z Nordaty i jest przekazywana z pokolenia na pokolenie. Szablą Ertana odciąłem głowę Mcmelkorowi. Szabla Fazila zaś znajduje się na terenie Winkulii. Może kiedyś mój ród doczeka się zwrotu tego cennego przedmiotu. 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 2 002 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Zróbmy deal: jeśli sukcesywnie i na stałe podbijesz wraz z swymi ludźmi Muratykę, to przepchnę w Winkulii pomysł zwrócenia tej no tzw szabli. Ff tym no ja mam czasopismo "Szabla" btw. 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 276 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Potffierdzam słoffa małżonka 1
Barhir az R-Z-Emre 331 Opublikowano 27 Czerwca Autor Opublikowano 27 Czerwca 18 godzin temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a): Zróbmy deal: jeśli sukcesywnie i na stałe podbijesz wraz z swymi ludźmi Muratykę, to przepchnę w Winkulii pomysł zwrócenia tej no tzw szabli. Ff tym no ja mam czasopismo "Szabla" btw. Tylko @Erik Otton von Hohenburg jest w posiadaniu szabli Fazila. Szablą Fazila została ścięta głową dyktatora muratyckiego Kacpra Waksmanna. Później Muratycka grupa cieni podstawiła przebierańca i wmówiła wszystkim, że Kacper przeżył starcie z najpotężniejszym z Sułtanów. 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
August de la Sparasan 1 119 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca 2 minuty temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a): Tylko @Erik Otton von Hohenburg jest w posiadaniu szabli Fazila. Szablą Fazila została ścięta głową dyktatora muratyckiego Kacpra Waksmanna. Później Muratycka grupa cieni podstawiła przebierańca i wmówiła wszystkim, że Kacper przeżył starcie z najpotężniejszym z Sułtanów. Prezydent Południokraju jak Dymitr Samozwaniec... x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Antoni Moskwicz 10 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca 22 godziny temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a): BRAVO HIBERNACJA Estywacja, bo hibernacja jest zimą. W dniu 26.06.2026 o 19:11, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a): Grzeje jak w Siyah. Napierdala gorącym powietrzem. U was też taka lampa? Może nawiało ciepłego z zakładów techniki obliczeniowej u mnie. Liczymy dużo i się grzeje. Antoni Moskwicz van der Pohl prefekt Małej Furii w Królestwie Dreamlandu ノーフォランドだめ!
Rekomendowane odpowiedzi