Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Adelajda z Lumerii, w blasku dnia, Uciekała przed czasem, co mijał jak mgła. Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 253 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Żeby się zaraz przypadkiem emre z klononatem siyah nie zawinął
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 24 Czerwca Autor Opublikowano 24 Czerwca Po co te uszczypliwości? Ma Pani do mnie jakiś problem? Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 253 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Nie wiem, podobno jestem ta zła. No to jedziemy z tym xDDDDDD
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 24 Czerwca Autor Opublikowano 24 Czerwca Nigdy złego słowa o Pani nie powiedziałem. Wychodzę z otwartymi ramionami i pierwszy wyciągam dłoń do Pani. Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) Po cóż się szczypać? Nordata jest wystarczająco szeroka, by być domem dla każdego mirka i mirki. Wydzielam tę dyskusję z wątku powitalnego, bo nie stanowi ona elementu powitania noffego. Edytowane 24 Czerwca przez Kamiljan de Harlin powód wydzielenia 1 1 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 24 Czerwca Autor Opublikowano 24 Czerwca Brat Harlin, oaza spokoju i opanowania. 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 253 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Zdecydowanie przesada… Wszyscy się tutaj kochamy! 1
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 25 Czerwca Autor Opublikowano 25 Czerwca Chciałbym oświadczyć, że od czasu mojego ślubu kocham się wyłącznie z żoną. 1 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 253 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca W dniu 25.06.2026 o 12:12, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a): Chciałbym oświadczyć, że od czasu mojego ślubu kocham się wyłącznie z żoną. Cenna wiadomość, warta zapisana w siyahskim prawie szariatu 1
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 26 Czerwca Autor Opublikowano 26 Czerwca Wiadomość ta jest podawana do wiadomości publicznej w Siyah trzy razy dziennie aby wszystkie Panny wybiły sobie z głowy fiku miku z Sułtanem. 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 253 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca @Bolesław Kirianóo von Hohenburg zróbmy z niego nadwornego błazna pls pls pls 1
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 1 godzinę temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a): Wiadomość ta jest podawana do wiadomości publicznej w Siyah trzy razy dziennie aby wszystkie Panny wybiły sobie z głowy fiku miku z Sułtanem. A to niedobrze, każdy wielki dyktator powinien umieć używać swoich psychofanek, by ich rękami dokonywać niewyobrażalnych zbrodni. 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 26 Czerwca Autor Opublikowano 26 Czerwca Godzinę temu, Adelajda Radziwiłłówna napisał(a): @Bolesław Kirianóo von Hohenburg zróbmy z niego nadwornego błazna pls pls pls Schlebiasz mi złotko. 5 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a): A to niedobrze, każdy wielki dyktator powinien umieć używać swoich psychofanek, by ich rękami dokonywać niewyobrażalnych zbrodni. Wielki dyktator używa rączek psychofanek do zbrodni. Sułtan (przed ślubem) używał rączek fanek do przyjemniejszych czynności. 1 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 253 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 5 minut temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a): Schlebiasz mi złotko. Ale to nie do mnie tak… Za dwa dni będę tu imperatorką imperatorek i królową królowych! 1
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 26 Czerwca Autor Opublikowano 26 Czerwca Gratuluję Ci z całego serca. Będzie jakaś impreza? Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 253 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Tak, będziemy pić wódkę i jeść wieprzowinę! Tego Allach zakazał w Siyah!
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 5 minut temu, Adelajda Radziwiłłówna napisał(a): Tak, będziemy pić wódkę i jeść wieprzowinę! Tego Allach zakazał w Siyah! Umm, actually, wieprzowina to mięso czerwone, zarezerwowane zgodnie z prawem Shullkinatu na dni świąteczne. Ale nwm, może Borys uzna Wesele Wesel za ogólnokiryjskie święto, zobaczymy. 2 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 253 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 21 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a): Umm, actually, wieprzowina to mięso czerwone, zarezerwowane zgodnie z prawem Shullkinatu na dni świąteczne. Ale nwm, może Borys uzna Wesele Wesel za ogólnokiryjskie święto, zobaczymy. To zjemy lumeryskiego jelenia! Albo mięso z muratykanina! To wyłączone z borysowej jurysdykcji!!!! 1
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 26 Czerwca Autor Opublikowano 26 Czerwca Godzinę temu, Adelajda Radziwiłłówna napisał(a): Tak, będziemy pić wódkę i jeść wieprzowinę! Tego Allach zakazał w Siyah! Smacznej wieprzowiny... 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Rekomendowane odpowiedzi