Skocz do zawartości

Pytanie

Opublikowano

Cześć! 😁

Bardzo lubię tą (*tę) społeczność, ale niestety mam problem. Noffi zdolni to pomogą. Chcę publikować posty, ale są opóźnione. 😂 

Jak to naprawić? 😅

Nie śmiejcie się, bo wiek nie ten i komórki też obumarły 😉 I też każdy ma inne zdolności i talenty proszę nie hejtować w komentarzach.

Za odpowiedź daję naj 😳

• Lubię to 2

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 1
Opublikowano (edytowane)

Na dobry post trzeba trochę poczekać. Gdybyś dostawał post od razu, to nie smakowałby już tak dobrze. 

Edytowane przez Kamiljan de Harlin
  • Lubię to 1
  • Kocham to! 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

• 1
Opublikowano

nwm

moge naj?

• 0
Opublikowano
Teraz, Burek napisał(a):

nwm

moge naj?

ok, spk

dałem

• Lubię to 2

99792411588297495.png

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

• 0
Opublikowano

Tak jest bo Allach tak chciał. 

• Kocham to! 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. 

• 0
Opublikowano
Teraz, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

Tak jest bo Allach tak chciał. 

Ale dlaczego dobry Bóg zezwolił na OPÓŹNIANIE postów? Przyznam że mam terass niezły mętlik w głowie, proszę o wykładnię

99792411588297495.png

• 0
Opublikowano
1 minutę temu, Kamiljan de Harlin napisał(a):

Na dobry post trzeba trochę poczekać. Gdybyś dostawał post od razu, to smakowałby już tak dobrze. 

sorki buruś, terass harlin dostał naj

• Smuteczek 2
  • Sigma 1

99792411588297495.png