Yasmin an Zentawi-Emre 65 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Salam alejkum, nazywam się Yasmin an Zentawi, jestem córką Aymana Zentawi, z Al-Rajn i Al-Farun. Przybywam do Federacji Nordackiej w celu zamieszkania. 1 1 Yasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun.
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 253 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Proszę sprawdzić powiązania tej osoby z rodem Emre
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca To wszystko jest marną prowokacją. Na pierwszy rzut oka widać, że jest to akcja wymierzona w moją osobę. Proszę sprawdzać powiązania ale nie tylko z rodem Emre ale z każdym obecnym użytkownikiem tego forum. Spodziewałem się, że zostaną wykonane ruchy próbujące uderzyć we mnie. Jeszcze wczoraj ktoś z innego państwa ostrzegał mnie przed takimi działaniami. 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Burek 1 184 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Z tego co widziałem nie ma powiązania między kontem tej noffej a kontem Barhira, ani z żadnym innym użydszkodnikiem forum. Ale ktoś może lepiej sprawdzi
karol flibustier keane 121 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Wasze obawy są niepotrzebne. Yasmina jest osobą autentyczną i dobrze znaną z Al-Farun. Nie ma możliwości podrobienia jej, bo ma swój styl i swoje metody. Szanowni, nie ma obaw!
karol flibustier keane 121 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Witaj na forum nordackim Yasmin!
Burek 1 184 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Czyli mówisz Karola, że to nie żaden tzw. klon? Żaden SStarry nie postanowił udać się do solarium i przy okazji uciąć sobie chuja? A chciałem już gratulować JKW-i udanej tranzycji 😞 1
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca To jest prowokacja! 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca *bestialatwo 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
August de la Sparasan 1 117 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca *bestialstwo Niemniej wa alejkum salam. x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Yasmin an Zentawi-Emre 65 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca Przepraszam wszystkich za wywołanie niepotrzebnych emocji. Nie jestem klonem. Niektórzy nawet mnie pamiętają z dawnych lat. Przepraszam @karol flibustier keane ale ja pana nie za bardzo kojarzę. Sułtana zaś odsyłam do odczytania listu, który Sułtanowi posłałam. Dziękuję wszystkim za powitanie mnie na Nordyckiej ziemi. 2 Yasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun.
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Witam w FN. Odwołuje swoje słowa o prowokacji. 2 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Godzinę temu, Yasmin an Zentawi napisał(a): Przepraszam wszystkich za wywołanie niepotrzebnych emocji. Nie jestem klonem. Niektórzy nawet mnie pamiętają z dawnych lat. Przepraszam @karol flibustier keane ale ja pana nie za bardzo kojarzę. Sułtana zaś odsyłam do odczytania listu, który Sułtanowi posłałam. Dziękuję wszystkim za powitanie mnie na Nordyckiej ziemi. Salam alejkum @Yasmin an Zentawi, w tym masz discorda? 1
Burek 1 184 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 16 minut temu, Elina az Ruzmari-Emre napisał(a): Salam alejkum @Yasmin an Zentawi, w tym masz discorda? chyba substrat_polski czy coś takiego się nazywa
Yasmin an Zentawi-Emre 65 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca Nie mam discorda. Sułtan Emre pisał, że Allah zabrania korzystania z discorda ;) 1 1 Yasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun.
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 5 minut temu, Yasmin an Zentawi napisał(a): Nie mam discorda. Sułtan Emre pisał, że Allah zabrania korzystania z discorda 😉 W tym ja jestem jego żoną, potrzebuję z tobą kontakt na discordzie. 1
Yasmin an Zentawi-Emre 65 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca Sprawdź wiadomości na forum, już napisałam do ciebie. 1 Yasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun.
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 253 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 44 minuty temu, Yasmin an Zentawi napisał(a): Nie mam discorda. Sułtan Emre pisał, że Allah zabrania korzystania z discorda 😉 1
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 4 godziny temu, Yasmin an Zentawi napisał(a): Nie mam discorda. Sułtan Emre pisał, że Allah zabrania korzystania z discorda ;) Sułtan udziela dyspensy na korzystanie z discorda. 3 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Alejkum salam. Witamy we wspólnej przestrzeni Związku Winkulijskiego, Ludowej Republiki Magnifikatu, Królestwa Lumerii, Kirymu, Wyrtlandii, Ardemii i II Federacji Nordackiej. Nasza społeczność szczyci się wolnością słowa, otwartością i tolerancją. Cieszym się z Waszego przyjścia. 1 1 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
karol flibustier keane 121 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca I bardzo dobrze, że się nie kojarzy 😉 Dziennikarz to nie gwieździna mikro, a robol 🙂 1
Rekomendowane odpowiedzi