Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludu mój ukochany,
W imieniu Allacha, w imię pokoju i sprawiedliwości, zwracam się do Was z sercem pełnym troski i determinacji.
Doszły mnie wieści o krzywdach, jakie spotykają naszych braci muzułmanów na odległych terenach w Morenice. Ludy zamieszkujące jedną z wysp dopuściły się niesprawiedliwości i przemocy wobec nich. Nie mogę pozostać obojętny wobec tych okrucieństw.
Z szablą, którą odziedziczyłem po wielkim Ertanie Emre, wyruszam, by walczyć o sprawiedliwość i ochronę naszych wiernych. Z błogosławieństwem mojej ukochanej małżonki Eliny, jako wojownik i obrońca prawdy, podejmuję tę świętą podróż.
Niech Allah prowadzi moje kroki i umacnia moją rękę, abyśmy mogli przywrócić pokój i godność tym, którzy zostali skrzywdzeni. Proszę Was, ludu Siyah, o modlitwę i wsparcie duchowe, bo tylko razem możemy zwyciężyć ciemność niesprawiedliwości.
Z wyrazami oddania i nadziei, Sułtan Barhir az Ruzmari-Emre.

• Ogień! 2

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano

BRAVO EMRE! BRAVO SIYAH! Noffi dziękują za wsparcie.

• Lubię to 2

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
Teraz, Adelajda Radziwiłłówna napisał(a):

BRAVO EMRE! Sułtan Noffych z Moreniki!

BRAVO ALLAH, BRAVO AL-NOFFY

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"