Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowni Władcy Winkulii,
Zwracam się do Was z najgłębszą pokorą i szacunkiem, jako uniżony sługa i przedstawiciel rodu, którego historia niestety została naznaczona czynami, za które pragnę raz jeszcze przeprosić w imieniu całego mojego rodu.
Pragnę wyrazić głębokie ubolewanie i żal za wszelkie krzywdy, które zostały wyrządzone mieszkańcom Winkulii przez mojego przodka, założyciela rodu Emre Fazila i jego dzieci. Wiem, że jego czyny pozostawiły ślad, który ciąży nie tylko jemu, ale i jego potomkom.
Jednocześnie zwracam się z prośbą, która jest dla mnie niezwykle ważna i osobista. Proszę, aby moja żona nie została objęta zakazem wstępu na teren Winkulii. Pragnę podkreślić, że nie ma ona nic wspólnego z czynami Fazila, a jej osoba zasługuje na szacunek i wolność poruszania się.
Jako Sułtan klaniam się nisko przed Wami i nie mam odwagi prosić o więcej, jednak z całego serca proszę o uszanowanie wolności i swobody poruszania się po krajach Federacji Nordackiej dla mojej żony.
Niech sułtańska prośba będzie wyrazem nadziei na pojednanie i pokojowe współistnienie, które przyniesie korzyść zarówno mojemu rodowi, jak i mieszkańcom Winkulii. Niech moja prośba będzie uszanowaniem standardów pokojowych w mikroświecie.
Z wyrazami najgłębszego szacunku,
Barhir az Ruzmari-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila 

List umieszczam w tym miejscu dla uszanowania zakazu wstępu mojej osoby na terytorium Winkulii. 

Każdego proszę o jawne poparcie mojej prośby poprzez opublikowania poparcia w tym temacie. 

• Lubię to 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. 

Opublikowano

Na Pani spory problem z odróżnieniem żartu od poważnych spraw. 

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. 

Opublikowano

Ok SStarry*

• Lubię to 1
  • Sigma 2
Opublikowano

Władcy winkulijscy do sułtana siyaskiego!

Ty, sułtanie, mistrzu klonów, garncarzu wyrtlandzki, noffy-SStarry, herbarzu burusiowsski, wojowniku noffolandzki, samej Secesji bracie i toffarzyszu itp. itd.

Tak, Elisunia może się swobodnie przemieszczać. Bravo państwo nie-policyjne!

O tak  ci ffładcy winkulijski odpoffiadają, sułtanie. Terass kończymy, datę znamy ale nie podamy bo jutro i tak będzie no noffa

Podpisali: Mikołaj Winkulijski wraz z głosami w głowie

• Lubię to 2

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Do Władz Winkulii
Najszanowniejsi Władcy Winkulii,
Z całego serca pragnę wyrazić Wam moją najgłębszą wdzięczność za decyzję, którą podjęliście, zezwalając mojej żonie na swobodny wstęp na teren Waszego szanownego kraju. Wasza łaska i zrozumienie są dla mnie nieocenionym darem, który napełnia moje serce ogromnym spokojem i radością.
Nie potrafię wyrazić słowami, jak bardzo cenię sobie tę decyzję. To nie tylko akt wielkoduszności, ale także wyraz mądrości i sprawiedliwości, które są fundamentem Waszego rządu. Dzięki Waszej zgodzie mogę z czystym sumieniem spojrzeć w przyszłość, nie czując się już winny ani obciążony ciężarem przeszłości mojego rodu, a zwłaszcza czynów Fazila Emre.
Moja żona jest dla mnie całym światem - moim światłem w ciemności, moją siłą i moją największą miłością. Kocham ją nad życie, ponad wszystko, co kiedykolwiek znałem. To dzięki niej moje dni mają sens, a moje serce bije z nadzieją i radością.
Wasza decyzja pozwala mi żyć bez obaw, że z powodu dawnych przewinień mojego rodu będę musiał czynić jej niedogodności lub ograniczać jej wolność. To dla mnie ogromne wyróżnienie i ulga, że moja ukochana może swobodnie poruszać się po  Winkulii, bez żadnych przeszkód.
Pragnę podkreślić, że ta zgoda jest dla mnie nie tylko formalnym przyzwoleniem, ale przede wszystkim wyrazem zaufania i szacunku, które będę pielęgnował całym swoim sercem. Obiecuję, że dołożę wszelkich starań, aby zasłużyć na to zaufanie i aby nasza rodzina mogła żyć w pokoju i harmonii z mieszkańcami Waszego kraju.
Jeszcze raz dziękuję Wam za tę wielką łaskę i za to, że okazaliście mi i mojej żonie tak wielkie serce. Niech Wasza mądrość i sprawiedliwość będą wzorem dla wszystkich, a nasza wdzięczność niech będzie świadectwem, jak bardzo cenimy sobie Waszą decyzję i jak głęboko poruszyła ona nasze życie.
Z wyrazami najgłębszego szacunku i oddania, Barhir az Ruzmari-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila  

• Lubię to 2