Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prostą propozycję na rozkręcenie działania państwa - @Adelajda Radziwiłłówna proponuję zorganizować bal inauguracyjny w pałacu, rozesłać zaproszenia za granicę, obmyślić jakąś wciągającą fabułę (a może zdać się na gości). Już dawno nikt w mikroświecie takowego nie organizował.

• Lubię to 2
  • Kocham to! 1
Opublikowano

Ja zgłaszam się na wodzireja i starostę balu! Mam wiele pomysłów co do fabuły. Mój szeroki wachlarz umiejętności wodzirejskich pozwala zorganizować pasjonującą imprezę typu wesele w remizie jak również sztywny bal z konkursem na najpiękniejsza maskę gdzie każdy ma kija w dupie. 

• Lubię to 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano

obecnie toczą się działania wojenna, a potem to pałacu może już nie być.

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
  • Sigma 1
Opublikowano

Wojna wojną a zabawa trwa wiecznie. 

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano (edytowane)

pewnie, ale wątpie żeby książe i księżna zasiedmiogórogrodu przybyli tutaj, żeby zostać potencjalną papką z mięsa i flaków

Edytowane przez Burek
  • Lubię to 1
Opublikowano

Wezmę szable ze sobą więc ochronie uczestników balu. 

Przy wyjściach ewakuacyjnych będą czekać na nas latające dywany. 

Osobiście ręczę za bezpieczeństwo imprezy. 

• Lubię to 1

Opublikowano
40 minut temu, Vilarte napisał(a):

Mam prostą propozycję na rozkręcenie działania państwa - @Adelajda Radziwiłłówna proponuję zorganizować bal inauguracyjny w pałacu, rozesłać zaproszenia za granicę, obmyślić jakąś wciągającą fabułę (a może zdać się na gości). Już dawno nikt w mikroświecie takowego nie organizował.

Państwo jak najbardziej „rozkręcamy” na obecną chwilę trwa Krucjata, trwa odzyskiwanie ziemi i przywracanie na niej porządku. Na końcu wejdę ja cała na biało ze wszystkimi już prawie przygotowanymi najważniejszymi rzeczami. 🤠

• Kocham to! 1

Opublikowano
33 minuty temu, Burek napisał(a):

obecnie toczą się działania wojenna, a potem to pałacu może już nie być.

To będziemy balować w schronie, albo w Angemoncie, samolotem to niedaleko

• Lubię to 1
Opublikowano

Nie no, jakiś bał koronacyjny to faktycznie niezły pomysł, choć głupio byłoby, gdyby był za granicą.

x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Opublikowano
29 minut temu, August de la Sparasan napisał(a):

Nie no, jakiś bał koronacyjny to faktycznie niezły pomysł, choć głupio byłoby, gdyby był za granicą.

Na wszystko przyjdzie czas! 

• Lubię to 1

Opublikowano

Już nie mogę doczekać się balu! Będę z tańczył całą noc z moją ukochaną żoneczką! 

Opublikowano

Nie chce mnie Panienka umieścić na liście gości?