Vilarte 112 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Mam prostą propozycję na rozkręcenie działania państwa - @Adelajda Radziwiłłówna proponuję zorganizować bal inauguracyjny w pałacu, rozesłać zaproszenia za granicę, obmyślić jakąś wciągającą fabułę (a może zdać się na gości). Już dawno nikt w mikroświecie takowego nie organizował. 2 1
Barhir az R-Z-Emre 331 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Ja zgłaszam się na wodzireja i starostę balu! Mam wiele pomysłów co do fabuły. Mój szeroki wachlarz umiejętności wodzirejskich pozwala zorganizować pasjonującą imprezę typu wesele w remizie jak również sztywny bal z konkursem na najpiękniejsza maskę gdzie każdy ma kija w dupie. 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
Burek 1 191 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca obecnie toczą się działania wojenna, a potem to pałacu może już nie być. 1 1 1
Barhir az R-Z-Emre 331 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Wojna wojną a zabawa trwa wiecznie. Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
Burek 1 191 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) pewnie, ale wątpie żeby książe i księżna zasiedmiogórogrodu przybyli tutaj, żeby zostać potencjalną papką z mięsa i flaków Edytowane 19 Czerwca przez Burek 1
Barhir az R-Z-Emre 331 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Wezmę szable ze sobą więc ochronie uczestników balu. Przy wyjściach ewakuacyjnych będą czekać na nas latające dywany. Osobiście ręczę za bezpieczeństwo imprezy. 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 276 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 40 minut temu, Vilarte napisał(a): Mam prostą propozycję na rozkręcenie działania państwa - @Adelajda Radziwiłłówna proponuję zorganizować bal inauguracyjny w pałacu, rozesłać zaproszenia za granicę, obmyślić jakąś wciągającą fabułę (a może zdać się na gości). Już dawno nikt w mikroświecie takowego nie organizował. Państwo jak najbardziej „rozkręcamy” na obecną chwilę trwa Krucjata, trwa odzyskiwanie ziemi i przywracanie na niej porządku. Na końcu wejdę ja cała na biało ze wszystkimi już prawie przygotowanymi najważniejszymi rzeczami. 🤠 1
Vilarte 112 Opublikowano 19 Czerwca Autor Opublikowano 19 Czerwca 33 minuty temu, Burek napisał(a): obecnie toczą się działania wojenna, a potem to pałacu może już nie być. To będziemy balować w schronie, albo w Angemoncie, samolotem to niedaleko 1
August de la Sparasan 1 119 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Nie no, jakiś bał koronacyjny to faktycznie niezły pomysł, choć głupio byłoby, gdyby był za granicą. x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 276 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 29 minut temu, August de la Sparasan napisał(a): Nie no, jakiś bał koronacyjny to faktycznie niezły pomysł, choć głupio byłoby, gdyby był za granicą. Na wszystko przyjdzie czas! 1
Barhir az R-Z-Emre 331 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca Już nie mogę doczekać się balu! Będę z tańczył całą noc z moją ukochaną żoneczką! Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 276 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca Tak… przed drzwiami sali lolz
Barhir az R-Z-Emre 331 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca Nie chce mnie Panienka umieścić na liście gości? Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
Rekomendowane odpowiedzi