Barhir az R-Z-Emre 331 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca @Elisa von Rozmarinowa Kochanie moje napisałem dla Ciebie słów kilka... Elino moja, Tyś światłem w mroku dni, Serce me oddaję, bo kocham Cię tak mi. Tyś Sułtanką moją, w blasku ślubnych słów, Razem rządzimy, jak w snach dawnych snów. W Twych oczach widzę nieba bezkresny błękit, W Twym uśmiechu skarb, co rozprasza każdy mit. Tyś moją siłą, moim ogniem i tchnieniem, Z Tobą chcę iść przez życia pełne zmienienie. Przysięgę złożyłem, serce Ci oddałem, W Sułtanacie szczęście razem znaleźliśmy. Tyś moja królowa, ja Twój wierny sługa, Wspólnie piszemy historii nową kartę. Niechaj wiatr niesie pieśń o naszej miłości, Niechaj świat pozna, co znaczy prawdziwe szczęście. Elino, Tyś moim słońcem, moim dniem i nocą, Przy Tobie każdy trud staje się lekkością. W Twoich ramionach spokój i dom odnajduję, Dla Ciebie każdą gwiazdę z nieba zrywam, kocham Cię. Sułtanką jesteś, co serce me zdobyła, Wspólnie rządzimy, miłość nas połączyła. Niechaj nasze dni będą pełne radości, Niechaj całe Siyah rozkwita w miłości. Elino, moja, na zawsze przy mnie bądź, Bo bez Ciebie życie traci swój blask i cud. 2 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
Rekomendowane odpowiedzi