Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca A dlaczego jest teraz dużo reklam, w tym reklamozy no tej. Bo mnie no te reklamy wkurzają wcześniej było mniej reklam a teraz dlaczego jest dużo no tych reklam? 2
Burek 1 184 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Może jak się kupi konto premium to znikną
Burek 1 184 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca [żeby wyświetlić ten post musisz mieć konto z aktywną usługą NUI Premium+] 1
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca 5 minut temu, Burek napisał(a): [żeby wyświetlić ten post musisz mieć konto z aktywną usługą NUI Premium+] Wypluj no te słowa, ja nie chcę aby było wprowadzono no te Premium i chcem bez reklam no życie w całym forum. 1
Burek 1 184 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Może zorganizujesz protest przeciwko reklamom?
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca Teraz, Burek napisał(a): Może zorganizujesz protest przeciwko reklamom? Tak oczywiście 2
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Ale to jest myśl... Subskrypcja usuwająca reklamy. W końcu byłoby na co wydawać pieniądze. 1 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca 2 minuty temu, Kamiljan de Harlin napisał(a): Ale to jest myśl... Subskrypcja usuwająca reklamy. W końcu byłoby na co wydawać pieniądze. W tym ja jestem przeciwko temu pomysłowi, w tym gdzie jest Bolek?
Burek 1 184 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 1 minutę temu, Elisa von Rozmarinowa napisał(a): W tym ja jestem przeciwko temu pomysłowi, w tym gdzie jest Bolek? Na urlopie, za pare dni chyba wruci 1
Burek 1 184 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 4 minuty temu, Kamiljan de Harlin napisał(a): Ale to jest myśl... Subskrypcja usuwająca reklamy. W końcu byłoby na co wydawać pieniądze. Nie no - tak serio - to nie jest coś w strone czego powinniśmy iść. 1
August de la Sparasan 1 117 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 3 minuty temu, Burek napisał(a): Nie no - tak serio - to nie jest coś w strone czego powinniśmy iść. Słusznie Premier mówi, skutki wdrożenia takiego pomysłu w życie mogłyby nie być najlepsze... 1 x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Burek 1 184 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Wydzieliłem dyskusję o reklamach i kontach premium z oryginalnego wątku. Spk? 2
August de la Sparasan 1 117 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 3 minuty temu, Burek napisał(a): Wydzieliłem dyskusję o reklamach i kontach premium z oryginalnego wątku. Spk? Niskiklucz popieram. 1 x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Burek 1 184 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca No to tu można tzw. dyskutować, no o tych tzw. reklamach 1
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca W dniu 17.06.2026 o 16:33, Elisa von Rozmarinowa napisał(a): W tym ja jestem przeciwko temu pomysłowi, w tym gdzie jest Bolek? no ff tym jestem, no i ff tym mówię: witam chyba nie. Ff tym no to no NUI jest terass no ffielką miedzynarodoffą korporacją? Bravo EA forumik? Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Burek 1 184 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca dodajmy no te tzw. lootboksy ze skurkami. fftedy przyjdą no ci noffi, no tu do nas 1
Rekomendowane odpowiedzi