Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W związku z rezygnacją pana Franciszka von Hohnburga-Karandzieja z mandatu, proszę pana Tadeusza Henrykowskiego - jako następną osobę zdolną do objęcia opuszczonego miejsca w kongresie - o złożenie ślubowania w celu objęcia no tego manadatu.

Tutaj tekst przysięgi:

Ja, Tadeusz Henrykowski, z woli Narodu wybrany Kongresmanem przysięgam sumiennie spełniać obowiązki przedstawiciela Narodu, realizować dane Suwerenowi obietnice i stać na straży powagi urzędu, jaki piastuję.

Można dodać formułę religijną.

DW: @Tadeusz I Wielki

Edytowane przez Burek
  • Kocham to! 1
Opublikowano

Pragnę poinformować, że niestety z przyczyn osobistych nie jestem w stanie objąć mandatu, lecze się teraz na tzw. sigmozo-realioze.

• Lubię to 2

I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

1213.png

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Opublikowano

Rozumiem, w związku z tym przechodzimy do kolejnej osoby zdolnej do objęcia mandatu. Proszę @Bolesław Kirianóo von Hohenburg o złożenie przysięgi, jeśli chce mandat w kongresie objąć.

Tekst przysięgi:

Ja, Bolesław Kirianóo von Hohenburg, z woli Narodu wybrany Kongresmanem przysięgam sumiennie spełniać obowiązki przedstawiciela Narodu, realizować dane Suwerenowi obietnice i stać na straży powagi urzędu, jaki piastuję.

Można dodać formułę religijną.

• Lubię to 1
Opublikowano

Ja, Bolesław Kirianóo von Hohenburg, z woli Narodu wybrany Kongresmanem przysięgam sumiennie spełniać obowiązki przedstawiciela Narodu, realizować dane Suwerenowi obietnice i stać na straży powagi urzędu, jaki piastuję. Jahwe Mocarzem!

• Kocham to! 2

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"