Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Utopia SA poszukuje osób zainteresowanych rysowaniem map, zbieraniem danych potrzebnych do aktualizacji map albo poprawkami kartograficznymi. 

Sam określasz, co chcesz robić w ramach swojej pracy. Możesz zająć się konkretnym krajem, konkretnym regionem albo dowolnym miejscem na Pollinie lub w kosmosie. Mapy fizyczne, administracyjne, drogowe, kolejowe - co tylko chcesz. Możesz rysować albo zbierać informacje dla osób rysujących (mówić im, co poprawić, co zmienić, jak ma wyglądać taka i taka granica). Możesz sam zrobić większość pracy albo zająć się konkretnym skrawkiem projektu.

Płacimy za rezultaty. Liczy się dla nas efekt, czyli ładna i czytelna mapa, a nie żebyś spędził konkretną ilość czasu nad zadaniem. Przyjmujemy do pracy osoby o KAŻDYM poziomie doświadczenia. Wspieramy początkujących w nauce i sami jesteśmy chętni do uczenia się od lepiej doświadczonych kartografów/grafików/geografów. 

W ramach swojej pracy zobowiązujesz się nie wspomagać narzędziami generatywnej sztucznej inteligencji w żadnej formie i w żadnym celu. Złamanie tego zobowiązania równoznaczne jest z zakończeniem współpracy. 

Chętnych zapraszam do kontaktu w tym wątku, na Discordzie albo w wiadomości prywatnej na forum do mnie. 

Discord: harlin

A, no i wynagrodzenie ustalane osobno dla każdego projektu. Zawsze gwarantowana określona kwota. Plus każdy autor projektu ma procentowy udział w zysku wygenerowanym przez daną mapę/globus. Zarabiamy głównie z darowizn i tantiem od serc, którymi dzielimy się z autorami. 

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png