Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 276 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja (edytowane) Do Jego Ekscelencji. Prezydenta II Federacji Nordackiej @August de la Sparasan WNIOSEK O NADANIE OBYWATELSTWA II FEDERACJI NORDACKIEJ Wasza Ekscelencjo, Po zapoznaniu się z historią, a także obowiązującym w niej systemem prawnym, uznałam, że jest to państwo, które odpowiada moim oczekiwaniom w zakresie organizacji funkcjonowania. Przekonanie to przywiodło mnie do podjęcia decyzji, która z pewnością będzie miała nieodwracalny wpływ na moje życie. Niniejszym wnioskuję o nadanie mi obywatelstwa II Federacji Nordackiej. Mimo początkowej chęci zrzeczenia posiadanych obywatelstw, stwierdziłam, że zamieszkanie tutaj będzie dla mnie najlepszym rozwiązaniem. Czynnikiem, który przekonał mnie do złożenia niniejszego wniosku jest planowana przeprowadzka do Monarchii Kiryjskiej. Będę niezmiernie zobowiązana za rozpatrzenie mego wniosku. Z rewerencją Adelaide Radziwiłł-Adamas Marcjan Chojnacka Edytowane 31 Maja przez Adelajda Radziwiłłówna 2
August de la Sparasan 1 119 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Szanowna Wnioskodawczyni, Niezmiernie cieszę się ze zgłaszanej woli uzyskania obywatelstwa. Dla dopełnienia formalności prosiłbym jeszcze tylko o złożenie zgodnie z punktem 2 artykułu 4 Kodeksu Cywilnego przysięgi obywatelskiej o treści przytoczonej poniżej, do której dodać można formułę religijną. Po jej złożeniu bezzwłocznie przyznam obywatelstwo. Cytat Przyrzekam jako obywatel II Federacji Nordackiej strzec jej integralności terytorialnej, przestrzegać jej prawa, wierność przyświęcającej jej ideom i dbać o dobro nordackiego społeczeństwa. x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 276 Opublikowano 31 Maja Autor Opublikowano 31 Maja Przyrzekam jako obywatel II Federacji Nordackiej strzec jej integralności terytorialnej, przestrzegać jej prawa, wierność przyświęcającej jej ideom i dbać o dobro nordackiego społeczeństwa. 2
August de la Sparasan 1 119 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Szanowna Wnioskodawczyni, Dziękuję za złożenie przysięgi. Informuję, że obywatelstwo nadałem. Gratuluję i witam wśród Obywateli II Federacji Nordackiej! 2 x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Rekomendowane odpowiedzi