Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia RADA TRZECH Od jutra zgłaszamy projekty do naszej waluty Protektoratu Wyrtlandii w tym zgłaszamy do działu Gubernatora, i jej poprawkom do nowej ustaw i będzie głosowanie w Radzie Trzech. 3 1
Vilarte 112 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja Dodam tutaj bo widzę że na poddziale gubernatora nie ma jeszcze żadnego wątku w tej sprawie libert wyrtlandzki as floren virt 2
Kamiljan de Harlin 1 452 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja Propozycje: - tryt - wtym - tegono 1 1 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 2 002 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja - okspk - mojdziadek - wyrt - tak 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
August de la Sparasan 1 119 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja A może po prostu nord? Tylko proponuję. x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 2 002 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja 3 minuty temu, August de la Sparasan napisał: A może po prostu nord? Tylko proponuję. O, dobrze gada. W tym no @Elisa von Rozmarinowa jak damy norda to w tym nie trzeba będzie ogarniać banku bo już stoi tzw. MBP i w tym będzie ok spk 2 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
karol flibustier keane 126 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja No właśnie, po co inna waluta, jak jest nord w obiegu? 2
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 2 Maja Autor Opublikowano 2 Maja 23 godziny temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: O, dobrze gada. W tym no @Elisa von Rozmarinowa jak damy norda to w tym nie trzeba będzie ogarniać banku bo już stoi tzw. MBP i w tym będzie ok spk Tak propozycja jest akceptowalna i jestem zgodny w 100 % 3
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 2 002 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Ff takim razie postanoffione. Monarcha i Pani Gubernator Wyrtlandii już niedługo podejmą odpoffiednie działania. 2 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Rekomendowane odpowiedzi