RADA TRZECH
Od jutra zgłaszamy projekty do naszej waluty Protektoratu Wyrtlandii w tym zgłaszamy do działu Gubernatora, i jej poprawkom do nowej ustaw i będzie głosowanie w Radzie Trzech.

RADA TRZECH
Od jutra zgłaszamy projekty do naszej waluty Protektoratu Wyrtlandii w tym zgłaszamy do działu Gubernatora, i jej poprawkom do nowej ustaw i będzie głosowanie w Radzie Trzech.

Dodam tutaj bo widzę że na poddziale gubernatora nie ma jeszcze żadnego wątku w tej sprawie
libert wyrtlandzki
as
floren
virt
Propozycje:
- tryt
- wtym
- tegono

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

- okspk
- mojdziadek
- wyrt
- tak
A może po prostu nord? Tylko proponuję.

A może po prostu nord? Tylko proponuję.
O, dobrze gada. W tym no @Elisa von Rozmarinowa jak damy norda to w tym nie trzeba będzie ogarniać banku bo już stoi tzw. MBP i w tym będzie ok spk
No właśnie, po co inna waluta, jak jest nord w obiegu?
O, dobrze gada. W tym no @Elisa von Rozmarinowa jak damy norda to w tym nie trzeba będzie ogarniać banku bo już stoi tzw. MBP i w tym będzie ok spk
Tak propozycja jest akceptowalna i jestem zgodny w 100 %

Ff takim razie postanoffione. Monarcha i Pani Gubernator Wyrtlandii już niedługo podejmą odpoffiednie działania.