Damiano Robingren 507 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia nie rozmuiem po co piszesz w II FN skoro muratyka już dawno nie jest częścią tego państwa, po co im nabijasz punkciki w ISM? No chopie ogarnij się krzyżyki na drogę, kop w dupcię i do siebie!
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia bez kitu wsm racja wybywam elo nara
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia nie no żarcik, jesteście takim jakby luksusowym kiblem, gdzieś srać trza nie
Severin Senile-Decay 16 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Mam nadzieję, że wkrótce emocje opadną i będzie porozumienie.
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia 2 godziny temu, Severin Senile-Decay napisał: Mam nadzieję, że wkrótce emocje opadną i będzie porozumienie. na tą chwilę nie ma ludzi we władzach z którymi można by się porozumieć niestety xd
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) Ten wątek też zablokujesz @Bolesław Kirianóo von Hohenburg? Tak wygląda wolność słowa za rządów Bolesława i Burka? Że nikt nie może się wypowiadać inaczej niż zgodnie z linią kwietniaków i w duchu "odrodzenia narodowego"? Żałosne XD A jakby wam tak zrobił jeszcze miesiąc temu to byście wyli i skomleli, że 1984. Tragedia. Edytowane 16 Kwietnia przez Waksman
Henryk Ziemiański-Wieniawa 640 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia To nasza sprawa co robimy, zresztą nie jest pan już obywatelem. Powodzenia w tworzeniu dwuosobowej yoyonacji! 1 1 Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI Arcybiskup achkovski Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria Hrabia Bari Baron Andalo Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia 33 minuty temu, Henryk Ziemiański-Wieniawa napisał: To nasza sprawa co robimy, zresztą nie jest pan już obywatelem. Tak, ograniczanie wolności słowa i zamordyzm to wasza sprawa i nikogo innego, cieszę się, że w tym się zgadzamy. A brak obywatelstwa nie jest jakąkolwiek przesłanką do ograniczania konstytucyjnych praw, bo zgodnie z artykułem 14 Konstytucji - "Wszyscy ludzie są równi wobec prawa.". 35 minut temu, Henryk Ziemiański-Wieniawa napisał: Powodzenia w tworzeniu dwuosobowej yoyonacji! Dziękuję, ja zaś życzę powodzenia w tworzeniu kilkuosobowego szaletu miejskiego bez dotacji od miasta.
Henryk Wespucci 30 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia 13 minut temu, Waksman napisał: Dziękuję, ja zaś życzę powodzenia w tworzeniu kilkuosobowego szaletu miejskiego bez dotacji od miasta. Wbrew pozorom może się to okazać całkiem dochodowym biznesem, w szczególności w miejscowościach turystycznych. Jeżeli jeszcze dojdzie jakaś zmowa z punktami gastronomicznymi, to można naprawdę ogromne pieniądze zarobić. W sumie to nawet nie muszą to być ogromne przemiały ludzi, żeby wszystko miało jakiś taki sensowny poziom zwrotu. Wolny rynek zweryfikuje. Pomijam jednak skandaliczność procederu żerowania na podstawowych potrzebach fizjologicznych ludzi. To tak na marginesie. 56 minut temu, Henryk Ziemiański-Wieniawa napisał: Powodzenia w tworzeniu dwuosobowej yoyonacji! Podejrzewam, że to i tak więcej niż w Agurii, czy późniejszej Santerze. 1 1 1
Rekomendowane odpowiedzi