Henryk Ziemiański-Wieniawa 637 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) Wysoka Izbo, W związku z tym, że poprzedni Spiker okazał się zdrajcą i utracił obywatelstwo, otwieram procedurę wyboru nowego Spikera. Proszę o zgłaszanie kandydatur do 13 kwietnia. Korzystając z okazji, zgłaszam swoją kandydaturę i jednocześnie wnioskuję o skrócenie debaty i przejście bezpośrednio do głosowania. Edytowane 12 Kwietnia przez Henryk Ziemiański-Wieniawa 2 Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI Arcybiskup achkovski Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria Hrabia Bari Baron Andalo Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin
Franciszek Kiarianóo von Hohenburg-Radziwiłł 115 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Popieram wniosek. 2 Franciszek Kirianóo von Hohenburg-Radziwiłł Były Premier II Federacji Nordackiej Kanonik oraz prezbiter KPP Król Czermnej
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia o neokalkiliści obradują, ale fajnie
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia kiedy delegalizacja opozycyjnych partii waszych wrogów politycznych, których potraktowaliście jak kgb popiełuszkę????
Henryk Ziemiański-Wieniawa 637 Opublikowano 13 Kwietnia Autor Opublikowano 13 Kwietnia Proszę o wyjście z sali obrad. 2 Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI Arcybiskup achkovski Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria Hrabia Bari Baron Andalo Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin
Henryk Ziemiański-Wieniawa 637 Opublikowano 13 Kwietnia Autor Opublikowano 13 Kwietnia W związku z tym, że zgłosił się jeden kandydat, zostaje on Spikerem. Dziękuję Kongresmenom za zaufanie. Proszę administrację o zamknięcie wątku. 2 1 Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI Arcybiskup achkovski Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria Hrabia Bari Baron Andalo Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 8 minut temu, Henryk Ziemiański-Wieniawa napisał: Proszę o wyjście z sali obrad. nie bo mam do tego prawo, i to gwarantuje mi konstytucja, neokalkilisto
Burek 1 184 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 1 minutę temu, Waksman napisał: nie bo mam do tego prawo, i to gwarantuje mi konstytucja, neokalkilisto w Muratyce nie ma co robić? 1
Henryk Ziemiański-Wieniawa 637 Opublikowano 13 Kwietnia Autor Opublikowano 13 Kwietnia 5 minut temu, Waksman napisał: nie bo mam do tego prawo, i to gwarantuje mi konstytucja, neokalkilisto Wzywam jeszcze raz pana do opuszczenia sali obrad. Niepotrzebnie tutaj pan jątrzy. Inaczej będę kasował pański bełkot na tej sali. 1 Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI Arcybiskup achkovski Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria Hrabia Bari Baron Andalo Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 6 minut temu, Burek napisał: w Muratyce nie ma co robić? a dziękuję, a jak w federacji?
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Teraz, Henryk Ziemiański-Wieniawa napisał: Wzywam jeszcze raz pana do opuszczenia sali obrad. Niepotrzebnie tutaj pan jątrzy. Inaczej będę kasował pański bełkot na tej sali. to nielegalne i bardzo kalkilistyczne
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Teraz, Waksman napisał: to nielegalne i bardzo kalkilistyczne To legalne (Spiker może wykluczać z obrad) i mało kalkilistyczne. Papa! 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Rekomendowane odpowiedzi