Kamiljan de Harlin 1 452 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca W jakie gry można grać w Nordacie? Grałby ktoś w turnieje mirków: League of Legends Team Fortress 2 Classified Pirates Vikings & Knights II Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Damiano Robingren 507 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca 8 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał: W jakie gry można grać w Nordacie? Grałby ktoś w turnieje mirków: League of Legends Team Fortress 2 Classified Pirates Vikings & Knights II liga i TF2 brzmi spoko ale osobiście dodałbym csa
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 31 Marca Autor Opublikowano 31 Marca 58 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał: League of Legends Gram od chyba ponad 8 lat, z wielką chęcią dołączę do drużyny (i nawet mógłbym zebrać chętnych spoza mikronacji jakby było trzeba) 59 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał: Team Fortress 2 Classified W oryginalnego TFa gram od 12 roku życia, mam nastukane prawie 2 tysiące godzin, a wersja Classified mnie wybitnie urzekła, więc tutaj tak samo ❤️
Rekomendowane odpowiedzi