Damiano Robingren 507 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca ostatnio myślałem nad stworzeniem prostej gierki o żużlu no i właśnie teraz pytanie czy jest to odpowiedni sport dla mikroświata? Bo właśnie czego w sumie oczekujecie po czymś takim? To ma być bardziej manager czy bardziej gra zręcznościowa? Jak to w ogóle widzicie?
Kamiljan de Harlin 1 452 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Może być manager i zręcznościówa, szybka gierka dla szybkich ludzi. Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Damiano Robingren 507 Opublikowano 31 Marca Autor Opublikowano 31 Marca 10 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał: Może być manager i zręcznościówa, szybka gierka dla szybkich ludzi. no właśnie nie wiem jak to niby połączyć bo niektórzy chcą klikać sobie a inni chcieliby w to grać o określonej porze
Rekomendowane odpowiedzi