August de la Sparasan 1 117 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Szanowni Państwo, Drodzy Mieszkańcy Koribii! W dniu dzisiejszym zostałem przez Jego Ekscelencję Prezydenta IV Republiki Muratyki powołany na urząd Prezydenta Uleńskiego Koribijskiego Ulenu. Dziękuję za to, jestem tym niewątpliwie zaszczycony. Swe stanowisko chcę wypełniać godnie, toteż pozwolę sobie przejść od razu do rzeczy. Koribia po odejściu w mojej opinii największego z jej opiekunów, @Albert Fryderyk de Espada, zapadła w swoisty pół-marazm, gdzie, jak się wydawało, nikt już nie miał na nią pomysłu - albo nie chciał go wdrożyć. Ja ta pomysł posiadam - ziarno, nasiono pomysłu, które nieustannie będę musiał podlewać wodą - dziełami i informacjami zostawionymi mi przez wielkich poprzedników. Niewątpliwie zajmie to długo, nie zamierzam jednak zaszyć się w archiwum na miesiące i nie czynić nic poza tym. W mojej opinii jasnym jest, że Koribia potrzebuje zmian, nowej siebie, która jednak opierałaby się jasno na dokonaniach przeszłych pokoleń. Ewolucji w stronę przyszłości i rozwoju. Nie czas zatem na patetyczne przemowy - raz jeszcze dziękuję za powołanie mnie i na tym na razie kończę tę krótką odezwę. August de la Sparasan Prezydent Uleński Koribijskiego Ulenu 1 1 1 x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Rekomendowane odpowiedzi