Kamiljan de Harlin 1 434 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Redakcja Zrzędnika Całodobowego zaprasza na debatę o nastałym kryzysie politycznym: 1 przedstawiciela Ligi Innowacji Strategicznych: @Waksman albo@Damiano Robingren, niezrzeszonego Kongresmena @August de la Sparasan, 1 przedstawiciela Koalicji Konserwatywnej . Jeśli taka będzie wola uczestników, możemy przeprowadzić debatę w gronie 2 przedstawicieli LIS, 2 przedstawicieli KK oraz niezrzeszonego Kongresmena. Przewidziane są pytania od redakcji, pytania uczestnika do innego uczestnika oraz pytania od publiczności. Debata odbędzie się w formie tekstowej na forum lub Discordzie w zależności od woli uczestników. Jako wstępną datę proponuję 20 marca 18:00. Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Nie sądzę, żeby było już nad czym debatować. Kiriańczycy popełniają federalne samobójstwo, a z nieboszczykiem trudno się rozmawia.
Damiano Robingren 507 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 13 godzin temu, Kamiljan de Harlin napisał: Jako wstępną datę proponuję 20 marca 18:00. Wszystko spoko, tylko 20 marca już będzie po ptokach
Kamiljan de Harlin 1 434 Opublikowano 25 Marca Autor Opublikowano 25 Marca Proponuję debatę prezydenckich 28 marca między @Bolesław Kirianóo von Hohenburg, @August de la Sparasani ewentualnymi dodatkowymi kandydatami. Jaki zakres godzin Wam odpowiada? 2 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Kamiljan de Harlin 1 434 Opublikowano 26 Marca Autor Opublikowano 26 Marca Czekam na odpowiedź. Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 972 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca jakoś koło 15 może? 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Kamiljan de Harlin 1 434 Opublikowano 26 Marca Autor Opublikowano 26 Marca 34 minuty temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: jakoś koło 15 może? No to proponuję 14:30 na forum. Pytania od publiczności i od redakcji. 1 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Rekomendowane odpowiedzi