Franciszek Kirianóo von Hohenburg-Radziwiłł 118 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Szczęść Boże, Chciałbym się zapytać dlaczego w moim profilu (nie wiem jak to nazwać) nie widnieje oznaczenie (też nie wiem jak to nazwać) Winkulli i Kirianii Franciszek Kirianóo von Hohenburg-Radziwiłł Były Premier II Federacji Nordackiej Kanonik oraz prezbiter KPP Król Czermnej
Damiano Robingren 507 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca przez przypadek prawdopodobnie usunąłem kilka godzin temu, przepraszam najmocniej ale robiłem to pierwszy (i chyba już ostatni) raz 1
Franciszek Kirianóo von Hohenburg-Radziwiłł 118 Opublikowano 16 Marca Autor Opublikowano 16 Marca To prosił bym któregoś z @Radca NUI o przywrócenie 1 Franciszek Kirianóo von Hohenburg-Radziwiłł Były Premier II Federacji Nordackiej Kanonik oraz prezbiter KPP Król Czermnej
Kamiljan de Harlin 1 452 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca 3 godziny temu, Franciszek von Hohenburg-Karandziej napisał: To prosił bym któregoś z @Radca NUI o przywrócenie Przywróciłem rangi obywatelstw. Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Franciszek Kirianóo von Hohenburg-Radziwiłł 118 Opublikowano 16 Marca Autor Opublikowano 16 Marca 3 minuty temu, Kamiljan de Harlin napisał: Przywróciłem rangi obywatelstw. Bóg zapłać dobry człowieku 1 Franciszek Kirianóo von Hohenburg-Radziwiłł Były Premier II Federacji Nordackiej Kanonik oraz prezbiter KPP Król Czermnej
Rekomendowane odpowiedzi