Burek 1 191 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca (edytowane) Jako Gubernator przeprowadzam spis obywateli Protektoratu, czyli tych którzy zażywają praw i obowiązków w Protektoracie tej Wyrtlandii. Tacy są obywatele, stan na 14 marca 2026: Bolesław (Kirianóo von Hohenburg), Monarcha Wyrtlandii Burek von Trinitz, Gubernator August de la Sparasan, Minister ds. Ogólnych Henryk Ziemiański, misjonarz rotryjski (arcybiskup achkhowski) Elisa Mitchell alias Kirianóo von Hohenburg alias Anderson, była Gubernator Edytowane 14 Marca przez Burek 2
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 2 002 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca gdzie EliSSa? czy mówiła kiedyś że się rzeka obka tutaj? Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Burek 1 191 Opublikowano 14 Marca Autor Opublikowano 14 Marca 2 minuty temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: gdzie EliSSa? czy mówiła kiedyś że się rzeka obka tutaj? myślałem że nie żyje?
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 2 002 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca 2 minuty temu, Burek napisał: myślałem że nie żyje? no przecież w Bialenii jest, została wskrzeszona przez Andrzeja który chce ją uczynić na podobieństwo Effuni Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Burek 1 191 Opublikowano 14 Marca Autor Opublikowano 14 Marca Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: no przecież w Bialenii jest, została wskrzeszona przez Andrzeja który chce ją uczynić na podobieństwo Effuni no dodam ją 1
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 2 002 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Teraz, Burek napisał: no dodam ją no ja mysle ze dodasz bro ledwo 25 dni od założenia i juz zapominaja o ZALOZYCIELCE 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Burek 1 191 Opublikowano 14 Marca Autor Opublikowano 14 Marca wpisałem Elisę na listę, jak ma problem z tym to niech protestuje zza grobu czy nie 1
Rekomendowane odpowiedzi