Damiano Robingren 507 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Wysoka Izbo, Zgodnie z art. 3 ust. 2 Regulaminu Kongresu, nowi Kongresmeni mogą dołączyć do obrad po złożeniu indywidualnego ślubowania. W związku z rezygnacją Pana Tadeusza Henrykowskiego z mandatu proszę Pana @Henryk Ziemiański-Wieniawao niezwłoczne złożenie ślubowania w celu objęcia wakatu. Tutaj tekst przysięgi: Ja, [imie i nazwisko], z woli Narodu wybrany Kongresmanem przysięgam sumiennie spełniać obowiązki przedstawiciela Narodu, realizować dane Suwerenowi obietnice i stać na straży powagi urzędu, jaki piastuję. 2 1
Henryk Ziemiański-Wieniawa 637 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Ja, Henryk Ziemiański-Wieniawa, z woli Narodu wybrany Kongresmanem przysięgam sumiennie spełniać obowiązki przedstawiciela Narodu, realizować dane Suwerenowi obietnice i stać na straży powagi urzędu, jaki piastuję. Tak mi dopomóż Panie Boże wszechmogący w Trójcy Jedyny i wszyscy święci. 2 1 Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI Arcybiskup achkovski Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria Hrabia Bari Baron Andalo Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin
Damiano Robingren 507 Opublikowano 21 Lutego Autor Opublikowano 21 Lutego Na podstawie art. 3 ust. 2 Regulaminu Kongresu oraz złożonego ślubowania Kongresmen @Henryk Ziemiański-Wieniawazostał zaprzysiężony i może wykonywać swój mandat. Serdecznie gratuluję i życzę owocnej kadencji! 1 2
Rekomendowane odpowiedzi