Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Centralna Komisja Wyborcza IV Republiki Muratyki informuje, że opublikowane zostało Obwieszczenie ws. wyników na VIII Prezydenta IV Republiki. Na VIII Prezydenta IV Republiki Muratyki wybrany został Kaspar Venir Waksman-Dëter. Zaprzysiężenie Prezydenta-Elekta odbędzie się w niedzielę, tj. 22 lutego 2026 roku o godzinie 18:00 w Volkshøse. DW: @Obywatel Federacji @Mieszkaniec
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 20 Lutego Autor Opublikowano 20 Lutego 1 minutę temu, Burek napisał: 50% to juz jest ze wybrany? Dokładnie tak. Było już tłumaczone tu -
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 971 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Poprzednim razem też byla taka akcja i też bylo coś że nie ma doprecyzowania w prawie a sytuacja wymaga przywódcy itp. itd. Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
August de la Sparasan 1 108 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Fajna ta większość, taka nie za duża. x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Damiano Robingren 507 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 1 minutę temu, August de la Sparasan napisał: Fajna ta większość, taka nie za duża. Chujowa ta kiriania, taka za duża. 1 1
Burek 1 153 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 5 minut temu, Waksman napisał: Dokładnie tak. Było już tłumaczone tu - W ogole to glosowalem na ciebie zeby juz nie bylo cyrku ze cie wybrali
August de la Sparasan 1 108 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 1 minutę temu, Damiano Robingren napisał: Chujowa ta kiriania, taka za duża Znaczy wiesz, jak chcesz mi obrażać kraj, to trochę nie trafiłeś. Druga próba? x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Elina az Ruzmari-Emre 64 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 1 godzinę temu, Damiano Robingren napisał: Chujowa ta kiriania, taka za duża. W tym powiem że @Damiano Robingren jesteś w tej Beatudzi Republiki Demokratycznej, po co? W tym ja powiem Liberum Veto na ten wynik cały wyborów na VIII Prezydenta IV Republiki Muratyki
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 20 Lutego Autor Opublikowano 20 Lutego 2 minuty temu, Elisa Kirianóo von Hohenburg napisał: W tym powiem że @Damiano Robingren jesteś w tej Beatudzi Republiki Demokratycznej, po co? W tym ja powiem Liberum Veto na ten wynik cały wyborów na VIII Prezydenta IV Republiki Muratyki Jak dobrze, że viberum leto nie istnieje w IV Republice XD
Elina az Ruzmari-Emre 64 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 1 minutę temu, Waksman napisał: Jak dobrze, że viberum leto nie istnieje w IV Republice XD Ja powiem nwm ja dlaczego mój region głosuję na wasz region, bo mój region nie jest okręgiem wyborczym w wyborach samorządowych
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 20 Lutego Autor Opublikowano 20 Lutego 2 minuty temu, Elisa Kirianóo von Hohenburg napisał: Ja powiem nwm ja dlaczego mój region głosuję na wasz region, bo mój region nie jest okręgiem wyborczym w wyborach samorządowych Bo w moim regionie każdy obywatel II Federacji jest obywatelem IV Republiki, czaisz bazę? Nie musisz głosować, bo nie masz takiego obowiązku, więc czego nie rozumiesz?
Elina az Ruzmari-Emre 64 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Teraz, Waksman napisał: Bo w moim regionie każdy obywatel II Federacji jest obywatelem IV Republiki, czaisz bazę? Nie musisz głosować, bo nie masz takiego obowiązku, więc czego nie rozumiesz? A wiesz, że ja nie głosowałam
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 20 Lutego Autor Opublikowano 20 Lutego Teraz, Elisa Kirianóo von Hohenburg napisał: A wiesz, że ja nie głosowałam Jakoś mnie to szczególnie nie interesuję. Pozdrawiam.
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 23 Lutego Autor Opublikowano 23 Lutego Wczorajsze zaprzysiężenie zostało przełożone na dzisiaj na godzinę 18:00. Odbędzie się ono na Discordzie II Federacji Nordackiej równocześnie z Nadzwyczajnym Posiedzeniem Rady Prezydenckiej IV Republiki Muratyki. @Obywatel Federacji @Mieszkaniec
Rekomendowane odpowiedzi