Franciszek Kirianóo von Hohenburg-Radziwiłł 118 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego (edytowane) Art. 1 Powołuję Tadeusza Henrykowskiego na Ministra Gospodarki Art. 2 Powołuję Henryka Ziemiańskiego na Ministra Kultury i Edukacji Art. 3 Powołuję Bolesław Kirianóo von Hohenburg na Wicepremiera oraz Ministra Spraw Zagranicznych Art. 4 Powołuję Elisę Kirianóo von Hohenburg na Ministrę Spraw Wewnętrznych Art. 5 Niniejsze rozporządzenie wchodzi w życie z momentem ogłoszenia. (-) Franciszek von Hohenburg-Karandziej Premier II Federacji Nordackiej Edytowane 19 Lutego przez Franciszek von Hohenburg-Karandziej 1 Franciszek Kirianóo von Hohenburg-Radziwiłł Były Premier II Federacji Nordackiej Kanonik oraz prezbiter KPP Król Czermnej
Franciszek Kirianóo von Hohenburg-Radziwiłł 118 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 5 minut temu, Burek napisał: Czemu Elisa nie jest MSW? Eeeeee, zostawiłem kota na gazie muszę iść Franciszek Kirianóo von Hohenburg-Radziwiłł Były Premier II Federacji Nordackiej Kanonik oraz prezbiter KPP Król Czermnej
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 19 Lutego Autor Opublikowano 19 Lutego Dlaczego to nie jest opublikowane w Dzienniku Ustaw?
Franciszek Kirianóo von Hohenburg-Radziwiłł 118 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 5 minut temu, Waksman napisał: Dlaczego to nie jest opublikowane w Dzienniku Ustaw? Wait a minute, właśnie to robię Franciszek Kirianóo von Hohenburg-Radziwiłł Były Premier II Federacji Nordackiej Kanonik oraz prezbiter KPP Król Czermnej
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 19 Lutego Autor Opublikowano 19 Lutego Teraz, Franciszek von Hohenburg-Karandziej napisał: Wait a minute, właśnie to robię Ja myślę.
Rekomendowane odpowiedzi