Tadeusz I Wielki 422 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Szanowni Państwo! Jako iż zostałem wybrany jednogłośnie na premiera fundacji Nordata Tung Tung Sahur, pragnę przekazać wam co planuje zacząć robić jako premier tej fundacji. Po pierwsze, Nordata musi być silna, a żeby być silna, jej prawo musi być niezawodne. Nasza fundacja stoi na straży równości i poszanowania prawa, i będziemy dbać o to aby warunki w II FN były dla każdego jak najlepsze, a mikronacje były dla każdego zabawą. Po drugie, silnie lobbujemy za tym, aby w II Federacji umocnić energię atomową i odnawialną - aby obie były powszechne w każdym regionie federacji, w końcu to przyszłość nie tylko nas, ale i całego świata. Po trzecie, silnie wspieramy promowanie II Federacji w przestrzeni najmłodszych, najbardziej zainteresowanych geopolityką osób - mówimy tu o discordnacjach i mapperach. Mamy więcej punktów, ale więcej damy wam znać wkrótce. Nordata jeszcze będzie silna! Stay tuned. 1 3 1 I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
Elina az Ruzmari-Emre 64 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 11 godzin temu, Tadeusz I Wielki napisał: Szanowni Państwo! Jako iż zostałem wybrany jednogłośnie na premiera fundacji Nordata Tung Tung Sahur, pragnę przekazać wam co planuje zacząć robić jako premier tej fundacji. Po pierwsze, Nordata musi być silna, a żeby być silna, jej prawo musi być niezawodne. Nasza fundacja stoi na straży równości i poszanowania prawa, i będziemy dbać o to aby warunki w II FN były dla każdego jak najlepsze, a mikronacje były dla każdego zabawą. Po drugie, silnie lobbujemy za tym, aby w II Federacji umocnić energię atomową i odnawialną - aby obie były powszechne w każdym regionie federacji, w końcu to przyszłość nie tylko nas, ale i całego świata. Po trzecie, silnie wspieramy promowanie II Federacji w przestrzeni najmłodszych, najbardziej zainteresowanych geopolityką osób - mówimy tu o discordnacjach i mapperach. Mamy więcej punktów, ale więcej damy wam znać wkrótce. Nordata jeszcze będzie silna! Stay tuned. Chcesz to traktować jako "zabawę" to mi się kojarzy z dziecinadą. W tym mówiący ja jako poważny człowiek mówię: ja traktuję politykę bardzo poważnie, a nie zabawą, jak mówię na ten temat ja na forum traktuje bardzo poważne. Ta zabawa odbiera z ludzi no ilorazu inteligencji myśleniowej. A poważny człowiek ma dużo iloraz inteligencji. Jak mówisz że najmłodszymi to czyli dzieciuchów z robloxa ja się z tym nie zgodzę tym zdaniu się kryję to absurdalne co mogłam usłyszeć
Burek 1 153 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 30 minut temu, Elisa Prakopenka napisał: Chcesz to traktować jako "zabawę" to mi się kojarzy z dziecinadą. W tym mówiący ja jako poważny człowiek mówię: ja traktuję politykę bardzo poważnie, a nie zabawą, jak mówię na ten temat ja na forum traktuje bardzo poważne. Ta zabawa odbiera z ludzi no ilorazu inteligencji myśleniowej. A poważny człowiek ma dużo iloraz inteligencji. Jak mówisz że najmłodszymi to czyli dzieciuchów z robloxa ja się z tym nie zgodzę tym zdaniu się kryję to absurdalne co mogłam usłyszeć Eliso, to chyba nie jest prawdziwy premier państwa tylko prywatnej organizacji 1
Elina az Ruzmari-Emre 64 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 4 minuty temu, Burek napisał: Eliso, to chyba nie jest prawdziwy premier państwa tylko prywatnej organizacji No właśnie, to ta prywatna organizacja jest bardzo niebezpieczna dla nas
Burek 1 153 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 4 minuty temu, Elisa Prakopenka napisał: No właśnie, to ta prywatna organizacja jest bardzo niebezpieczna dla nas Możesz wyjaśnić co jest tak bardzo niebezpiecznego w niej?
Tadeusz I Wielki 422 Opublikowano 14 Lutego Autor Opublikowano 14 Lutego (edytowane) 54 minuty temu, Elisa Prakopenka napisał: Chcesz to traktować jako "zabawę" to mi się kojarzy z dziecinadą. W tym mówiący ja jako poważny człowiek mówię: ja traktuję politykę bardzo poważnie, a nie zabawą, jak mówię na ten temat ja na forum traktuje bardzo poważne. Ta zabawa odbiera z ludzi no ilorazu inteligencji myśleniowej. A poważny człowiek ma dużo iloraz inteligencji. Jak mówisz że najmłodszymi to czyli dzieciuchów z robloxa ja się z tym nie zgodzę tym zdaniu się kryję to absurdalne co mogłam usłyszeć Czyli mamy w II FN traktować wszystko tak poważnie, jak życie realne, nie mikronacyjne? Tak, funkcje w II FN są poważne, ale nie powinny wpływać na nasze życie realne, bardzo dobry artykuł napisał o tym Harlin, niestety nie mogę go na telefonie oznaczyć nie wiem czemu :c Po drugie, czemu osoby z jakiegoś robloxa nie mogą dołączyć do takiego państwa jakim jest II FN? Jesteśmy miejscem dla wszystkich, jesteśmy otwarci na nowe osoby, i właśnie zależy nam na osobach które będą chciały się tutaj udzielać, i będą zainteresowane ogólną geopolityką/polityką, bo takie osoby łatwiej ogarną ideę wirtualnego państwa. 17 minut temu, Elisa Prakopenka napisał: No właśnie, to ta prywatna organizacja jest bardzo niebezpieczna dla nas Podobnie jak Burek zapytam, czemu niebezpieczna, co nas tung tung sahur zaatakuje? Mango musztarda 67 Edytowane 14 Lutego przez Tadeusz I Wielki 1 I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
Elina az Ruzmari-Emre 64 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 16 minut temu, Tadeusz I Wielki napisał: Czyli mamy w II FN traktować wszystko tak poważnie, jak życie realne, nie mikronacyjne? Tak, funkcje w II FN są poważne, ale nie powinny wpływać na nasze życie realne, bardzo dobry artykuł napisał o tym Harlin, niestety nie mogę go na telefonie oznaczyć nie wiem czemu :c Po drugie, czemu osoby z jakiegoś robloxa nie mogą dołączyć do takiego państwa jakim jest II FN? Jesteśmy miejscem dla wszystkich, jesteśmy otwarci na nowe osoby, i właśnie zależy nam na osobach które będą chciały się tutaj udzielać, i będą zainteresowane ogólną geopolityką/polityką, bo takie osoby łatwiej ogarną ideę wirtualnego państwa. Podobnie jak Burek zapytam, czemu niebezpieczna, co nas tung tung sahur zaatakuje? Mango musztarda 67 Powiem ci już bo z tego robloxa są bardzo toksyczni w tym jak kto powiedzieć: Bo oni doprowadzają do upadku serwera discorda i forum. Byś nie chciał treść NSFW na forum i na discordzie na serwie. Bo sama byłam na robloxie i wiem co tam się dzieje bo dzieję się z tymi dziećmi oni są nie odpowiedzialni i tylko potrafią się kłócić o byle co. Jakieś wysyłają treść NSFW to nie jest normalne. Oni na robloxie są nie dojrzali do forum. Tylko oni się nadają 4Chany
Tadeusz I Wielki 422 Opublikowano 14 Lutego Autor Opublikowano 14 Lutego 5 minut temu, Elisa Prakopenka napisał: Powiem ci już bo z tego robloxa są bardzo toksyczni w tym jak kto powiedzieć: Bo oni doprowadzają do upadku serwera discorda i forum. Byś nie chciał treść NSFW na forum i na discordzie na serwie. Bo sama byłam na robloxie i wiem co tam się dzieje bo dzieję się z tymi dziećmi oni są nie odpowiedzialni i tylko potrafią się kłócić o byle co. Jakieś wysyłają treść NSFW to nie jest normalne. Oni na robloxie są nie dojrzali do forum. Tylko oni się nadają 4Chany dlatego z robloxa trzeba wybierać tych, którzy są najmniej toksyczni, bo to oczywiste że każdego stamtąd nie weźmiemy, a jak nawet ktoś będzie toksyczny, to zostanie ukarany dzięki naszemu jakże niezawodnemu prawu, a treści NSFW na forum i na discordzie tym bardziej dzięki kodeksowi prawnemu nie będzie. Ale oczywiście dziękuję za opinię i będzie trzeba zwracać szczególną uwagę na to podczas promocji państwa. 1 I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
Elina az Ruzmari-Emre 64 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 15 minut temu, Tadeusz I Wielki napisał: dlatego z robloxa trzeba wybierać tych, którzy są najmniej toksyczni, bo to oczywiste że każdego stamtąd nie weźmiemy, a jak nawet ktoś będzie toksyczny, to zostanie ukarany dzięki naszemu jakże niezawodnemu prawu, a treści NSFW na forum i na discordzie tym bardziej dzięki kodeksowi prawnemu nie będzie. Ale oczywiście dziękuję za opinię i będzie trzeba zwracać szczególną uwagę na to podczas promocji państwa. I jeszcze dodam oni są nie poradni bo mogą doprowadzić do tragedii tzw. upadłość serwera discord i forum. I oraz że powiem z robloxa są bardzo uparci te dzieci, oraz dodam tutaj do tematu jak oni nie przyjdą do Izby Kongressu aż do 10 osób od razu przerywają obrady Izby pomimo że są 7 lub 6 osób bo te dzieci są niecierpliwe z robloxa
Burek 1 153 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 11 minut temu, Elisa Prakopenka napisał: I jeszcze dodam oni są nie poradni bo mogą doprowadzić do tragedii tzw. upadłość serwera discord i forum. I oraz że powiem z robloxa są bardzo uparci te dzieci, oraz dodam tutaj do tematu jak oni nie przyjdą do Izby Kongressu aż do 10 osób od razu przerywają obrady Izby pomimo że są 7 lub 6 osób bo te dzieci są niecierpliwe z robloxa Myślę, że FN jest za mocne, żeby miało upaść od robloksian. Przeżyło gorszych, typu Hieronim Bryz albo Oliwier Dymarski 4
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 972 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 2 godziny temu, Elisa Prakopenka napisał: Chcesz to traktować jako "zabawę" to mi się kojarzy z dziecinadą. W tym mówiący ja jako poważny człowiek mówię: ja traktuję politykę bardzo poważnie, a nie zabawą, jak mówię na ten temat ja na forum traktuje bardzo poważne. Ta zabawa odbiera z ludzi no ilorazu inteligencji myśleniowej. A poważny człowiek ma dużo iloraz inteligencji. Jak mówisz że najmłodszymi to czyli dzieciuchów z robloxa ja się z tym nie zgodzę tym zdaniu się kryję to absurdalne co mogłam usłyszeć Droga Eliso, politykę traktujemy poważnie w Starym Mikroświecie, nie tutaj. Wychilluj. Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Elina az Ruzmari-Emre 64 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 17 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Droga Eliso, politykę traktujemy poważnie w Starym Mikroświecie, nie tutaj. Wychilluj. Ja chilluję w Egipcie tylko na spaniu na urlopie
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 972 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Teraz, Elisa Prakopenka napisał: Ja chilluję w Egipcie tylko na spaniu na urlopie Bądźmy łagodni, ziajciki nikomu nie zaszkodzą 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Damiano Robingren 507 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 16 godzin temu, Tadeusz I Wielki napisał: Szanowni Państwo! Jako iż zostałem wybrany jednogłośnie na premiera fundacji Nordata Tung Tung Sahur, pragnę przekazać wam co planuje zacząć robić jako premier tej fundacji. Po pierwsze, Nordata musi być silna, a żeby być silna, jej prawo musi być niezawodne. Nasza fundacja stoi na straży równości i poszanowania prawa, i będziemy dbać o to aby warunki w II FN były dla każdego jak najlepsze, a mikronacje były dla każdego zabawą. Po drugie, silnie lobbujemy za tym, aby w II Federacji umocnić energię atomową i odnawialną - aby obie były powszechne w każdym regionie federacji, w końcu to przyszłość nie tylko nas, ale i całego świata. Po trzecie, silnie wspieramy promowanie II Federacji w przestrzeni najmłodszych, najbardziej zainteresowanych geopolityką osób - mówimy tu o discordnacjach i mapperach. Mamy więcej punktów, ale więcej damy wam znać wkrótce. Nordata jeszcze będzie silna! Stay tuned. bravo zulu! 1
Rekomendowane odpowiedzi