Damiano Robingren 507 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego chyba nie ma co się rozpisywać, jak emocje po wczorajszym rekordzie? XD 1
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Shitpost => rekord postów. Prosta matma. Czy to kolejny argument za wystąpieniem II FN z Instytutu Statystyk Międzynarodowych?? Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Damiano Robingren 507 Opublikowano 12 Lutego Autor Opublikowano 12 Lutego 1 minutę temu, Kamiljan de Harlin napisał: Shitpost => rekord postów. Prosta matma. czyli shitpostujmy ile wlezie 1 minutę temu, Kamiljan de Harlin napisał: Czy to kolejny argument za wystąpieniem II FN z Instytutu Statystyk Międzynarodowych?? brzmi to co najmniej intrygująco
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego dobra już nie podniecajmy się tak jakimiś rekordzikami, podcniecajmy się że był fajny ubaw wczoraj 3 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Damiano Robingren 507 Opublikowano 12 Lutego Autor Opublikowano 12 Lutego 1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: dobra już nie podniecajmy się tak jakimiś rekordzikami, podcniecajmy się że był fajny ubaw wczoraj no a dzisiaj przerwa na pączki co nie? 1
Damiano Robingren 507 Opublikowano 12 Lutego Autor Opublikowano 12 Lutego Teraz, Burek napisał: NordSSearch play Jacek Insulina prawie jak cortana XDDD
Damiano Robingren 507 Opublikowano 12 Lutego Autor Opublikowano 12 Lutego Teraz, Damiano Robingren napisał: prawie jak cortana XDDD znaczy cortana... no nie ważne
Rekomendowane odpowiedzi