Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Halo, @Bolesław Kirianóo von Hohenburg, @Waksman, @Damiano Robingren? Jak mam zagłosować w wyborach, skoro Wasze komitety nie opublikowały nawet swoich programów wyborczych? Oczekujecie ode mnie, że będę głosować na ślepo albo biorąc pod uwagę wyłącznie moje osobiste sympatie do konkretnych osób? Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 1. Wolność jednostkii i autonomii 2. Reforma sądownicza, zastąpimy jednego NSF zdecentralizowanym wymiarem sprawiedliwości 3. Darmowe pączki dla każdego 4. Utrzymanie polityki Nordaty Zwycięskiej na arenie międzynarodowej 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 12 Lutego Autor Opublikowano 12 Lutego 1. Reforma Kongresu i jego regulaminu, w tym wprowadzenie weta obywatelskiego oraz ułatwienie przepisów dotyczących procedowania obywatelskich projektów ustaw 2. Zwiększona współpraca z NUI w sprawie rozwoju nordackich systemów informatycznych = szybszy rozwój informatyczny 3. Utworzenie tzw. „więzi federalnej”, tzn. ducha narodowego, poprzez cykliczną organizację narracji i wydarzeń w różnych częściach II Fedetacji, 4. Zakończenie monopolu na władzę, który panuje tu od dłuższego czasu.
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Dobra, mamy przynajmniej po 4 punkty. Głos oddany, ale z ciężkim wahaniem. Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca W dniu 12.02.2026 o 19:24, Waksman napisał: 1. Reforma Kongresu i jego regulaminu, w tym wprowadzenie weta obywatelskiego Poproszę to weto obywatelskie. Czuję się trochę oszukany - głosowałem za tym i nie ma. W dniu 12.02.2026 o 19:24, Waksman napisał: 3. Utworzenie tzw. „więzi federalnej”, tzn. ducha narodowego, poprzez cykliczną organizację narracji i wydarzeń w różnych częściach II Fedetacji, Świetnie! To od kiedy rząd zaczyna? Proponuję objazd po wszystkich regionach: Komarchia, Klindia, Kiriowie, Muratyka. 1 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Damiano Robingren 507 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Teraz, Kamiljan de Harlin napisał: Poproszę to weto obywatelskie. Czuję się trochę oszukany - głosowałem za tym i nie ma. ogarniemy to na drugim posiedzeniu kongresu mniej więcej za tydzień powinno być już ogarnięte Teraz, Kamiljan de Harlin napisał: Świetnie! To od kiedy rząd zaczyna? Proponuję objazd po wszystkich regionach: Komarchia, Klindia, Kiriowie, Muratyka. ogarniemy
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 18 Marca Autor Opublikowano 18 Marca Teraz, Kamiljan de Harlin napisał: Poproszę to weto obywatelskie. Czuję się trochę oszukany - głosowałem za tym i nie ma. Ależ spokojnie - minęło zaledwie kilka dni, a przed nami kilka miesięcy sprawowania władzy. No ale - osobiście wstawię się u Premiera o szybszą realizację tego punktu naszego programu. 1 minutę temu, Kamiljan de Harlin napisał: Świetnie! To od kiedy rząd zaczyna? Proponuję objazd po wszystkich regionach: Komarchia, Klindia, Kiriowie, Muratyka. Tu muszę przyznać, że idea objazdowa to dobry pomysł. Proszę uzbroić się w cierpliwość. Myślę, że w przeciągu kilku dni spotkamy się jak nie w Achkovie, to w Kirianopolu 😉
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano Poniedziałek o 20:05 Opublikowano Poniedziałek o 20:05 W dniu 12.02.2026 o 18:41, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a): 1. Wolność jednostkii i autonomii Dobrze poszło, Muratyka została wyzwolona. Muzułmanie też na wolności biegają. W dniu 12.02.2026 o 18:41, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a): 2. Reforma sądownicza, zastąpimy jednego NSF zdecentralizowanym wymiarem sprawiedliwości Mamy aż 2 sędziów, więc jest jakiś postęp. Jeszcze 10 lat i każdy efeńczyk będzie sędzią. W dniu 12.02.2026 o 18:41, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a): 3. Darmowe pączki dla każdego Chciałbym odebrać swojego darmowego pączka. W dniu 12.02.2026 o 18:41, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a): 4. Utrzymanie polityki Nordaty Zwycięskiej na arenie międzynarodowej Jak poszło? 1 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano Poniedziałek o 20:07 Opublikowano Poniedziałek o 20:07 2 minuty temu, Kamiljan de Harlin napisał(a): Dobrze poszło, Muratyka została wyzwolona. Muzułmanie też na wolności biegają. Mamy aż 2 sędziów, więc jest jakiś postęp. Jeszcze 10 lat i każdy efeńczyk będzie sędzią. Chciałbym odebrać swojego darmowego pączka. Jak poszło? Nie przypominaj 😭 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Rekomendowane odpowiedzi