Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Szanowni państwo, Na podstawie Uchwały p.o Przewodniczącego CKW z dnia 9 lutego 2026 roku ws. ustalenia terminu wyborów prezydenckich niniejszym informuję, że otwieram zgłoszenia dla kandydatów na VIII Prezydenta IV Republiki Muratyki. Zgodnie z uchwałą czynne prawo wyborcze posiada każdy @Obywatel Federacji. Zgłoszenia potrwają do dnia 12 lutego 2026 roku. Gorąco zachęcam do udziału w wyborach!
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 11 Lutego Autor Opublikowano 11 Lutego No cóż, to ja się zgłaszam, no bo co.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego można kogoś zgłosić? Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 11 Lutego Autor Opublikowano 11 Lutego Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: można kogoś zgłosić? Można, jak ktoś się potem zgodzi to wiesz, dopiszemy do listy.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego 2 minuty temu, Waksman napisał: Można, jak ktoś się potem zgodzi to wiesz, dopiszemy do listy. Chciałbym zgłosić @Kamiljan de Harlin Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 11 Lutego Autor Opublikowano 11 Lutego Werbelki proszę - czy szanowny Pan @Kamiljan de Harlin potwierdza kandydaturę? Pytam jako p.o Przewodniczącego RT.
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 11 Lutego Autor Opublikowano 11 Lutego Teraz, Burek napisał: Zgłaszam @Ewe Novak To samo pytanie jak wyżej - pani @Ewe Novak, czy potwierdza Pani zgłoszoną kandydaturę?
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 18 Lutego Autor Opublikowano 18 Lutego Ogólnie zaspałem, i przespałem termin wyborów. Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - https://nordata.org/glos/glosuj?id=46 - głosowanie jest aktywne od teraz do 20 lutego 2026 roku godziny 0:00. Prawo głosu ma każdy @Obywatel Federacji, zachęcam do oddania swojego głosu. Zatwierdzono tylko jedną kandydaturę - moją. Głosowanie odbędzie się w trybie "CZY JESTEŚ ZA..."
Burek 1 184 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 41 minut temu, Waksman napisał: Ogólnie zaspałem, i przespałem termin wyborów. Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - https://nordata.org/glos/glosuj?id=46 - głosowanie jest aktywne od teraz do 20 lutego 2026 roku godziny 0:00. Prawo głosu ma każdy @Obywatel Federacji, zachęcam do oddania swojego głosu. Zatwierdzono tylko jedną kandydaturę - moją. Głosowanie odbędzie się w trybie "CZY JESTEŚ ZA..." A co sie stance jak wygrq przeciw ?
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 18 Lutego Autor Opublikowano 18 Lutego Teraz, Burek napisał: A co sie stance jak wygrq przeciw ? Załamie się czasoprzestrzeń, wybuchnie Słońce, zawyją Trąby Jerychońskie, et cetera, et cetera.
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 40 minut temu, Waksman napisał: Załamie się czasoprzestrzeń, wybuchnie Słońce, zawyją Trąby Jerychońskie, et cetera, et cetera. Miałem zagłosować ZA, ale teraz mnie skusiłeś kandydatem PRZECIW.... 2 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
August de la Sparasan 1 117 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Godzinę temu, Waksman napisał: Załamie się czasoprzestrzeń, wybuchnie Słońce, zawyją Trąby Jerychońskie, et cetera, et cetera. Okej, dobra, przekonałeś mnie. 2 x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego #NordataForPRZECIW 1 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 19 Lutego Autor Opublikowano 19 Lutego No wiecie co... Jaja jajami, ale z demokracji robić sobie jaja to jak napluć mi w twarz XD
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego To nie są najbardziej fortunne słowa z ust człowieka z taką przeszłością ngl 😭 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 19 Lutego Autor Opublikowano 19 Lutego 11 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: To nie są najbardziej fortunne słowa z ust człowieka z taką przeszłością ngl 😭 Moje robienie jaj z demokracji miało smak, grację i jakąś kurwa osobowość, a to to jest jak tani odcinek Trudnych Spraw albo innego Dlaczego Ja. Także wiesz, bez podjazdu.
August de la Sparasan 1 117 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 3 godziny temu, Waksman napisał: No wiecie co... Jaja jajami, ale z demokracji robić sobie jaja to jak napluć mi w twarz XD Na tym polega demokracja. Wolny wybór w głosowaniu. 1 x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Rekomendowane odpowiedzi