Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego (edytowane) Szanowna Rado Liderów, Ja, składam serdeczną prośbę o włączenie mnie w skład i też o członkostwo partii Koalicja Konserwatywna. Pragnę wesprzeć swoją wiedzą, doświadczeniem i zaangażowaniem w tym ja ślubuję na Statutu partii Koalicję Konserwatywną, w tym będę wiernie służył tej partii w mojej mocy. Motto: Niech Żyję Partia Koalicja Konserwatywna ! Edytowane 1 Lutego przez Elisa Mitchell
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 1 Lutego Autor Opublikowano 1 Lutego Że ja dołączam do frakcji do ➡️ Konserwatywnej (bardziej skupionej na liberaliźmie i autonomii)
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Szanowna Pani! W imieniu Rady Liderów Koalicji Konserwatywnej mam zaszczyt ogłosić, iż Pani khandydatura została przyjęta, a Pani została wpisana na listę członków. Wysłano również zaproszenie do klubu partyjnego. Wolność, Równość (szans, nie wyników), Partnerstwo !!! Z wyrazami szacunku, Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Rekomendowane odpowiedzi