Thomas von Lisendorff 29 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia (edytowane) Witam Wszystkich serdecznie. Przybywam tu z promocja nowopowstałej ligi piłkarskiej. Szanowni. Z dniem wczorajszym powołałem do istnienia Ligę Nandera. Członkiem ligi może zostać każda drużyna z Pollinu. Zapraszam wszystkich chętnych do zapisywania się i uczestnictwa w rozgrywkach. Link do ligi: http://www.xperteleven.com/?lid=463202 /-/ Thomas von Lisendorff Minister Kultury i Sportu Republiki Bialeńskiej, Prezes Bialeńskiego Związku Sportowego Edytowane 26 Stycznia przez Thomas von Lisendorff 2 2 1 /-/Thomas von Lisendorff Wiceprezydent oraz Minister Kultury i Sportu Republiki Bialeńskiej, Cesarz Imperium Rusowii
Andrzej Ordyński 825 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Mi niestety zapał do piłki kopanej szybko mija i potem moje drużyny są nieaktywne. Więc chyba odpuszczę, bo więcej byłoby ze mnie szkody niż pożytku. Ewentualnie dajcie znać, gdyby brakowało Wam drużyny do otwarcia ligi. Ale Patron bardzo zacny, trzymam więc kciuki! 1 /-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński Premier II Federacji Nordackiej
Henryk Ziemiański-Wieniawa 640 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Ze swojej strony również życzę powodzenia. 1 Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI Arcybiskup achkovski Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria Hrabia Bari Baron Andalo Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin
karol flibustier keane 126 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia No szkoda, ze to tylko dla Polinu, ale cóż, Nowal se gra w lidze królewskiej, tam progów wejścia nikt nie robi 😉 1
karol flibustier keane 126 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Czy mamy tu jakiś zapaleńców X11, którzy chcialiby wspomóc bratnią ligę na Bialenii dużyną stąd? Kochani, nawet jakby (odpukać w niemalowane) trafiłoby się osłabienie aktywności kraju, to liga raczej pozostanie!!! To jak? Edytowane 30 Stycznia przez karol flibustier keane 1
Rekomendowane odpowiedzi