Burek 1 184 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia (edytowane) W związku z rezygnacją pana Borysa Zamyckie z mandatu w kongresie, proszę pana Tadeusza Henrykowskiego o złożenie ślubowania w celu objęcia manadatu. Tutaj tekst przysięgi: Ja, Tadeusz Henrykowski, z woli Narodu wybrany Kongresmanem przysięgam sumiennie spełniać obowiązki przedstawiciela Narodu, realizować dane Suwerenowi obietnice i stać na straży powagi urzędu, jaki piastuję. Tak mi dopomóż Jahwe! @Tadeusz I Wielki Edytowane 26 Stycznia przez Burek 1 1
Tadeusz I Wielki 422 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Ja, Tadeusz Henrykowski, z woli Narodu wybrany Kongresmanem przysięgam sumiennie spełniać obowiązki przedstawiciela Narodu, realizować dane Suwerenowi obietnice i stać na straży powagi urzędu, jaki piastuję. Tak mi dopomóż Jahwe! 3 I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
Rekomendowane odpowiedzi