Szanowny Panie Waksmanie,
Jeżeli ktoś pyta mnie o zdanie to w takim razie odpowiem. Nie chcę tutaj żadnych wojen, awantur, czy też płakania jaki jestem zły czy też niedobry co ludzie na naszym wspaniałym kontynencie bardzo lubią mówić. Szczególnie o tych, którzy mają inne zdanie. Wpuściliście tu Zanika, który swój, a także całej Nordaty poziom postawił jako wyprzedzanie się w tym, kto rzuci więcej "kurew". Nie jestem święty, wiem, ale czy to jest miejsce, w którym chciałbym działać? Miejsce, w którym ludzie zaczęli rzucać obkami, bo dopiero gdy Szanownemu dostało się po uszach zaczął działać w kwestii Zanika?
Wybaczcie, ale jednak stawiam na poziom tej "zabawy" jaką jest Pollin i nie mam ochoty, ani też chęci bawić się w kotka i myszkę, czy też popierać albo nie popierać cudzych norm, które moim zdaniem są jakby to delikatnie ująć denne.
Proszę się na mnie nie obrażać, ale poziom Federacji został pokazany, gdy właśnie Pan Zanik tutaj szalał i wszystkich wyzywał, a później gdy dopiero dotknął Pana nagle zaczęto działać przeciwko tej "nowoczesnej kulturze".
Z wyrazami szacunku,
Piotr Romanow - przyjaciel Waksmana.