• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Wow 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Peetri Romanaav

Pracownik NKI
    1 078
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

45

Ostatnia wygrana Peetri Romanaav w dniu 12 Listopada

Użytkownicy przyznają Peetri Romanaav punkty reputacji!

2 obserwujących

O Peetri Romanaav

• Urodziny 08.11.1999

Informacje personalne

• Zaimki
    męskie

Numer Identyfikacji Obywatela

• NIO
    2611220030

Ostatnie wizyty

2 505 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Peetri Romanaav

Mentor

Mentor (12/17)

• Roczek
  • Maszynka do pisania
  • Yobel Postopisarz 2021 Unikat
  • Yobel Włodarz Władzy Ustawodawczej 2021 Unikat
  • Yobel Osobowość Roku 2021 Unikat

Najnowsze odznaki

566

Reputacja

1. W takim razie w dniu jutrzejszym przekażę moje zdanie odnośnie obywatelstwa Nandyjskiego. Mam jakieś swoje plany. Nie mniej będę bardzo potrzebował Waszmości. Musimy nadrobić moje zaległości i ruszyć do przodu ze wszystkim. 😎
  2. Szanowny, Wypadałoby nadrobić wszystko co zrobił regent pod moją nieobecność. To nie jest tak, że ktoś wraca i od razu wskakuje do gry.
  3. Jeszcze wiele pracy przede mną, a co tu mówić o uldze. Kawał pracy.
  4. Wasza Ekscelencjo Chengxiangu, Szanowni Obywatele Imperium Nandyjskiego, Rodacy, Po długiej przerwie od Niebiańskiego Tronu powracam do naszej ukochanej Ojczyzny. Nadrobiłem z grubsza to co działo się pod moją nieobecność, chociaż wiem, że nie jest to i tak wszystko co miało miejsce i nie są to wszelkie Wasze działania dla dobra naszego kraju. Przy swoim powrocie nie chcę obiecywać nic, bowiem czasy XXI wieku są niepewne. Nigdy nie wiemy, gdy przyjdzie realioza, a kiedy odejdzie. Chciałbym podziękować z całego serca Chengxiangowi za to, że gdy Ojczyzna potrzebowała to ten chwycił ster w swoje ręce i stabilnie prowadził nasz kraj do przodu, na dobre i na złe. Mam nadzieję, że wraz z Wami wspaniały narodzie zacznę wracać na odpowiednie tory i już niedługo będziecie mogli mówić, że Wasz wódz powrócił i prowadzi swoje wielonarodowe społeczeństwo do przodu, do Nowego Aleksandryjskiego Świtu!
  5. Środki przekazane na konto Cesarskiego Banku Nan Di.
  6. Z powodu mojej długotrwałej realiozy. Przyjmuję niniejszą Konstytucję. Wybaczcie za tak krótką moją wypowiedź ale fizycznie nie jestem w stanie nic więcej zrobić.
  7. W takim razie Szanowny mógłby zająć się zarówno profilem jak i jego Cenzurą. 🙂 Wracając jednak do meritum. Czy ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe konkluzje dotyczące naszej pracy nad Konstytucją?
  8. Taka drama to tak jakby nie było dram. Zresztą, wiecznie komuś coś nie pasuje w Pollinie. Co możemy zrobić?
  9. PIOTR ROMANOW Nordacka Partia Regionów Z mgieł porannego Sarajska wyłonił się jeździec. Ubrany w skromny mundur, na ciemnokasztanowym koniu, Piotr Romanow przybył na centralny plac miasta tak, jak czynili to niegdyś pierwsi włodarze Azymutii — zgodnie z lokalną tradycją, z godnością, z ciężarem historii na barkach. Tak rozpoczął się marsz Romanowa po prezydenturę IV Republiki Muratyki. – "Nie przynoszę nowości. Przynoszę odnowienie. Siłę. Spójność. I zasady" – powiedział kandydat, przemawiając z prowizorycznej trybuny, otoczony przez straż kadetów i sztandary z herbami regionów. Choć z Kasparem Waksmanem dzielił kiedyś służbę IV Republice Muratyki i łączy go osobista sympatia, ich wizje Muratyki są jak dzień i noc. – "Kaspar chce Republiki czułej. Ja chcę Republiki silnej. On mówi o prawach – ja mówię o obowiązkach. On o równości – ja o hierarchii. Ale niech wyborca wybierze – nie między ludźmi, ale między światami" – podkreślił Romanow, nie kryjąc szacunku dla przeciwnika, lecz jasno rysując granicę. Romanow reprezentuje twardą, porządkową prawicę: budowy silnego zhierarchizowanego społeczeństwa, etosu służby państwowej, zreformowanego systemu edukacji narodowej, odbudowę przemysłu w oparciu o rodzime zasoby i lokalne społeczności. Waksman, choć lojalny wobec konstytucji, to zwolennik pluralizmu, federalizacji i "Muratyki obywatelskiej" — i właśnie tu kryje się różnica, która może przesądzić o przyszłości Republiki. – "Z tej ziemi wyszedłem, na tym koniu tu wróciłem. Nie po władzę. Po porządek." – zakończył swoje przemówienie Romanow.
  10. Nowe mapy zawsze cieszą oko. Nie mniej bardzo spokojnie w tym naszym Pollinie. Chyba żadnej większej dramy nie zauważyliśmy?
  11. Szanowni, pozwolę się wtrącić do obrad Kurułtaju. Tak rekomendowałem Szanownemu @Reza I Pahlavi, aby utworzył takowy profil. Dokładnie podczas rozmowy z Białym Chanem postanowiliśmy, że to będzie bardzo dobry pomysł, żeby to Wasza Ekscelencja promowała nasze Imperium na platformie X.
  12. Nie mam tego w planach. Nie mniej jeśli myślicie o tym profilu na X poważnie to możecie działać Szanowny. Będziemy czekali na efekty. Co do samej Eestii nie wiem czy Szanowny Bolesław będzie chciał przyłączyć swój kraj do naszego Imperium.
  13. Szanowny @Reza I Pahlavi, jeżeli Szanowny jest przekonany do tego, że działanie platformy X może zwiększyć zasięgi i poprawić działanie naszego państwa. Może jednak warto, aby Szanowny założył oficjalny profil Imperium Nandyjskiego, w którym promowane byłby posty i to co się dzieje w kraju? Wydaje mi się to dobra inicjatywa. Może pojawi się tutaj jakaś nowa persona, która wzbogaci nasz wachlarz możliwości? Kto wie.
  14. Zgłaszam swoją kandydaturę z ramienia Nordackiej Partii Regionów.