Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein

Obywatel Federacji
    147
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

11

Ostatnia wygrana Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein w dniu 5 Sierpnia

Użytkownicy przyznają Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein punkty reputacji!

1 obserwujący

O Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein

• Urodziny 07.07.2011

Informacje personalne

• Zaimki
    żeńskie

Ostatnie wizyty

910 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein

Przewodnik

Przewodnik (8/17)

• Popularny
  • Miesiąc później...
  • Przetrwać tydzień
  • Dyskutant
  • Oddany

Najnowsze odznaki

246

Reputacja

1. Z przyjemnością Kancelaria Prezydenta podejmie się zadania orgia-nizacji turnieju jeśli choć jeszcze jeden chętny się znajdzie. @Obywatel Federacji
  2. Potężne starcieee! W leffym nałożniku... Presidentte @Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein!!! W prawym narożniku... potężny umysł @Piotr Jankowski!!! Pierwsze starcie zakończyło się triumfem Moim - Akrypki. Jednak potem wyssło moje słabe serce. Krótki dystans zwyciesffo, lecz następnie dwie wygrane dają triumf dnia dla @Piotr Jankowski. Chciałabym bardzo pogratulować i podziękować za grę. Wszystkich innych zachęcam by za tydzień wypróbować moje umiejętnośccci. Całusy!
  3. By obserwujący mogli poczytać napiszę jak sstara. Myślę, że w kwestii mapy docelowo powinniśmy iść w kierunku programu IZOLACJONIZMU. Zadajmy sobie pytanie - po co nam robić mapę z mikronacjami innymi. Dla nas możemy własną skoro główny kartograf nami gardzi na każdym swoim kroku. Nie musimy zmuszać innych do nas a my możemy spokojnie tworzyć własne. Najlepiej stworzyć po prostu mapę z mikronacjami które znajdują się w NUI. Co inni zrobią na swojej mapie z nami? A co nas to obchodzi! Powiem więcej, jak dla mnie to jeśli będzie u nas chęć to powinniśmy przestawiać sobie ziemie FN które są dalej od macierzy bez uzgadniania tego z innymi - co ich to ma obchodzić? Nie ma sensu w błocie walczyć i tracić entuzjazm na kłótnie z poffagollingiem. Róbmy swoje a nasza niech nasza mapa ma nasz cyrk i nasze maupy.
  4. 29. Z kim się zadajess, takim sie stajess Z nofffymi się zadajesz, gluppi sie stajess
  5. imo pytanie co mnie zastanafia: Jedni piszo "bravo Zulu" a inni "braffo Zulu". Dialektyk to inszy czyżby? Ktuś błądzim czy może to spraffa prosta jak z cyframi: jeden 6 7 napisze a inny sześć siedem a tłeść ta sama?
  6. cusz, aktualnie od wielu lat panuje jednolitość mikroświata - jak się jednak nikturni uprą to nię zachwiejom. Bencie wieksza motywacja do alternatyfnych map, alternatyfnych uznan, alternatywnej duplomacji, alternatwnych sportuff
  7. ni no (imie dobrej tsundere waifu) pisońc 'mugł' myslalam, że no pozwolono mu. czy pławnie mógł to inna kwestia i nie mam pojęcia. Prawo w mikro to i tak śmiech śmiechem pogania. Dla mnie po prostu dobrze, iz kazdy ma swoj kawalek podłogi a nie, ze jakas spolecznosc danego terenu chce sie odlaczyc od czegos wiekszego i tamta potem mowi, ze HA ALE TEN TEREN TO NASZ JEST sclavinia i no spk moim zdaniem tak.
  8. ronon to nawet na forum Sułtanek siedzi i z nimi omawia kwestie (trzymam kciuki, iżo w przyszłuści matrymonialne ruwnież, niech mu siem wiedzie i może lekko wyluzuje mając żonkę + na islam przejdzie) wiec mu po prostu personalnie obrzydliwe imię samej FN siem wydaje. ja ssanuje, że jak Waksssman opuścił FN to Muratyke mugł zabrać. Jego cyrk, jego maupy. Robienie jakiejś innej Mułatyki bez niego byłoby na siłę. .
  9. Z ciekawości: czemu Dreamland tak opisywany? >.<
  10. Aj wybaccie posst pod posstem... Alem pomyślala tera, że to byłby jeszczem lepszy chocholik gdyby zamiast opóźniaczcza był taki no PRZYŚPIESZACZ - pisesz wiadomość a ON wysyła ją w połowie i już nic nie zrobisz. wysłałom siem, zakaz edycyji. To co zrobisz? Jasne, że kolejny post i kolejna połowa i tak przyśpieszacz nawala Ci wiadomość i w pułoffie wySylla. Niby trochę słaczka alem jak to w ISM'iku statiścika nawali, a no i siłom głosum w elekcyji zwiększy. Nie flashowić jednak ładzem gdysz to profokuje, a prorokować zakaz jestt.
  11. Poffaga - obrzydliwe nasienie diabła. Teołogowiem spekulujo czy gorsse od ejaju. Poffidzieć należałom by isz, "kak nie poffaga to ejaj" po poffażnemu: "jak nie urok, to sraczka".
  12. przyjdzie chwila triumfu światła nad cimnościom i ronońskia maupa utraci swój maupo-monopol-[owy]. płułałizm mapowy poffruci i wolmość zwycięży! PRECZ Z OCEANAMI!! NIECH ZYJE ZIEMIA I LĄD SUCCHY!
  • Dodaj nową pozycję...