Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Franciszek von Hohenburg-Karandziej

Obywatel Federacji
    61
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

2

Ostatnia wygrana Franciszek von Hohenburg-Karandziej w dniu 17 Marca

Użytkownicy przyznają Franciszek von Hohenburg-Karandziej punkty reputacji!

O Franciszek von Hohenburg-Karandziej

• Urodziny 22.06.2024

Informacje personalne

• Zaimki
    męskie

Ostatnie wizyty

471 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Franciszek von Hohenburg-Karandziej

Entuzjasta

Entuzjasta (6/17)

• Popularny
  • Roczek
  • Dyskutant
  • Oddany
  • Pierwszy post

Najnowsze odznaki

96

Reputacja

1. W dniu dzisiejszym, to jest 14 czerwca ad 2026, świadomy swych praw i obowiązków, zrzekam się swojego mandatu do kongresu.
  2. Czy jesteś za przyjęciem przez Kongres Aktu Nadkonstytucyjnego II Federacji Nordackiej? ZA [X] PRZECIW [ ] WSTRZYMUJĘ SIĘ [ ]
  3. Czy jesteś za ratyfikacją poniższych traktatów? [X] ZA [] PRZECIW [] WSTRZYMUJĘ SIĘ
  4. Czy jesteś za przyjęciem ustawy specjalnej o dekalkilizacji Nordaty [X] ZA [] PRZECIW [] WSTRZYMUJĘ SIĘ
  5. Ja, Franciszek Jan Ambroży von Hohenburg-Karandziej, z woli narodu wybrany Kongresmanem przysięgam sumiennie spełniać obowiązki przedstawiciela narodu, realizować dane Suwerenowi obietnice i stać na straży powagi urzędu, jaki piastuję. Tak mi dopomóż Bóg w trójcy jedyny i wszyscy Święci.
  6. Na Marszu pojawił się Karandziej z Banerem: "Nie bać Kalkistów"
  7. Panowanie jeszcze okej, ale brak możliwości posiadania obywatelstwa? Wątpię by ktokolwiek chciał by się tylko do Winkulii pod tym względem ograniczać.
  8. Z wprowadzeniem monarchii elekcyjnej, zgadzam się, ale żeby musieć od razu wyrzekać się wszystkich zagranicznych tytułów? No bez przesady, wtedy na prawdę nie opłacało by się zostawać królem.
  9. Mam dwubiegunowość, z jednej strony jestem za, a z drugiej przeciw.
  10. To i tak było za piękne, żeby było prawdziwe.
  11. (-) Franciscus von Hohenburg-Karandziejus
  • Dodaj nową pozycję...