• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Zły 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Ewe Novak

Obywatel Federacji
    123
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

3

Ostatnia wygrana Ewe Novak w dniu 11 Listopada 2025

Użytkownicy przyznają Ewe Novak punkty reputacji!

O Ewe Novak

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

DANE UŻYTKOWNIKA

ID Paszportu

Data przyjazdu

Pełne dane

Podpis

Osiągnięcia Ewe Novak

Profesjonalista

Profesjonalista (7/17)

• Miesiąc później...
  • Oddany
  • Przetrwać tydzień
  • Dyskutant
  • Reakcjonista

Najnowsze odznaki

70

Reputacja

1. ja mam pomysł niech z Imperium Nandyjskiego tam to chyba monarchia, to niech Kiriańczyk wejdzie na tron, to będzie WIELKA POTĘŻNA NORDATA pod przywództwem Bolesława i nie będzie podziałów, granic, nie będzie niczego
  2. a to myslalam ze to ciekawsze jest niz creative
  3. jesli cialo harlina lezy w los alexos... to kto pisze posty na jego koncie w sarmacji?
  4. a jakbym chicala grac w minecraft bo widze że to są jakieś państwa tam?
  5. to mnie rozmsmieszylo HAHAHA 🤣🤣🤣🤣🤣
  6. Informacja 28.11.2025 Jako właścicielka Westlandzkich Zakładów Zbrojeniowych Westopr powiadamiam @August de la Sparasano pomyślnym wykonaniu zamówienia. Wskutek problemów po śmierci mojego ojca zamówienie trwało dłużej niż początkowo planowano. Zrezygnowano z użytku WSG, gdyż nie działa. /-/ Ewe Novak
  7. winkulia się wysypie za chwile jak bialenia np... nic nas nie uratuje wszyscy odchodzą , To jest upadek, wieki ciemne... kto tu został, bolesław, august, burek i ci bastiończycy,,, cała stara gwardia sobie poszła i co teraz? Ci bastiończycy nawet się nie angażują w FN, ale chuj z tym...
  8. Kolejna strata. Erik byl wieloletnim działaczem, byłym Prezydentem I FN, Winkulii, wielkim działaczem kultury Winkulii ,,, no i co?
  9. oj widzę że Nordata powoli zamienia się w monolit pod tytułem Bolesław, MOze czas zmienić nazwe państwa z "Federacja Nordacka" na "Federacja Bolesławska"
  10. Harlin wielką postacią był. Bez niego nie byłoby FN. To on włączy ł Westland i Voxland do FNu, co umożliwiło temu kraju dalszy rozwój. Po upadku FN angażował się w 100% w państwo voxlandzko-westlandzkie, a później Insulię. Bardzo pomógł w budowie tego kraju, a nawet był ostatnim jego obrońcą. Upadek Insulii nie zniechęcił go do aktywnego działania w II FN. Zwolennik reform i patriota państwa nordackiego. Straciliśmy wielkiego człowieka.
  11. Auguście proszę unieść w górę ten transparent: WSG I UPAŃSTWOWIENIE DISCORDA!
  12. Bez systemu gospodarczego Nordata nie będzie wielka!!!! I trzeba upaństwowić Discorda!
  13. a co z autonomią Westlandzką? Wolałby Pan ustawę o ochronie dziedzictwa czy autonomię?