Femme Mystere 170 Opublikowano 20 Listopada NIO: 1609230032 NIO: 1609230032 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada Chciałabym założyć mabasadę Edelweiss w Nordacie. Jakie procedury tutaj trzeba przeprowadzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 307 Opublikowano 20 Listopada Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 5 godzin temu, Femme Mystere napisał: Chciałabym założyć mabasadę Edelweiss w Nordacie. Jakie procedury tutaj trzeba przeprowadzić? To chyba trzeba do @Premier. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 495 Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 5 godzin temu, Femme Mystere napisał: Chciałabym założyć mabasadę Edelweiss w Nordacie. Jakie procedury tutaj trzeba przeprowadzić? Lobbować w Edelweiss, żeby nawiązało stosunki z Nordatą 🙃. Do tego czasu można mówić co najwyższej o oddolnym domu kultury edelwajskiej czy czymś w tym rodzaju. Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i były Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 048 Opublikowano 20 Listopada NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 1 godzinę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Lobbować w Edelweiss, żeby nawiązało stosunki z Nordatą 🙃. Do tego czasu można mówić co najwyższej o oddolnym domu kultury edelwajskiej czy czymś w tym rodzaju. Wystarczy że chcesz ten traktat a dostaniesz go na jutro. Prawda @Femme Mystere? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Femme Mystere 170 Opublikowano 27 Listopada NIO: 1609230032 NIO: 1609230032 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada (edytowane) Herr @Albert Fryderyk de Espadanigdy nie pisałam traktatów :x Mogę liczyć na jakieś wsparcie? Edytowane 27 Listopada przez Femme Mystere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 048 Opublikowano 27 Listopada NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada (edytowane) 4 godziny temu, Femme Mystere napisał: Herr @Albert Fryderyk de Espadanigdy nie pisałam traktatów :x Mogę liczyć na jakieś wsparcie? W sumie bym się nawet uśmiał jakby się udało nam podpisać ten traktat aby ze strony Edelweiss podpisałaś się ty a ze strony IIFN ja. No ale jak @Heinz-Werner Grüner i @Bolesław Kirianóo von Hohenburg są zainteresowani to da się zrobić w mig. Edytowane 27 Listopada przez Albert Fryderyk de Espada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 215 Opublikowano 27 Listopada Udostępnij Opublikowano 27 Listopada Pewnie, ja nie widzę zadnych problemów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Femme Mystere 170 Opublikowano 28 Listopada NIO: 1609230032 NIO: 1609230032 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada Dobrze, to może zawzorujemy się na jakims obowiazującym traktacie, ALE! dopiszemy tam sobie jeszcze jakieś fajne rzeczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 215 Opublikowano 28 Listopada Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 11 godzin temu, Femme Mystere napisał: Dobrze, to może zawzorujemy się na jakims obowiazującym traktacie, ALE! dopiszemy tam sobie jeszcze jakieś fajne rzeczy. Szanowna Pani @Femme Mystereależ to oczywiste, że zrobimy "kopiuj" i dopisze się pod współpracę własciwą kilka szczegółów. Warto współpracować z obecnymi na tym forum i w sumie to lekko się zdziwiłem, że nadal nie mamy "papierków" podpisanych. Czyńcie honory, dajcie tylko znać co i jak wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Femme Mystere 170 Opublikowano 28 Listopada NIO: 1609230032 NIO: 1609230032 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada (edytowane) Też się zdziwiłam, Herr Oberhaupt. Ale to chyba leży w obowiązkach Herr @Albert Fryderyk de Espada. Ja tu tylko robię zamieszanie i ładnie pachnę 🙂 I udaję mądrą. Niespecjalnie mi wychodzi. Edytowane 28 Listopada przez Femme Mystere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 048 Opublikowano 4 Grudnia NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia No to panie premierze @Bolesław Kirianóo von Hohenburg, na kiedy umówić wizytę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 495 Opublikowano 4 Grudnia Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 5 godzin temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: No to panie premierze @Bolesław Kirianóo von Hohenburg, na kiedy umówić wizytę? Najbliższy weekend? Mogę się dostosować... Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i były Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 048 Opublikowano 4 Grudnia NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 43 minuty temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Najbliższy weekend? Mogę się dostosować... To teraz pytanie, robimy jakąś oficjalną wizytę, a jeżeli tak to kto i gdzie? DW: @Heinz-Werner Grüner @Bolesław Kirianóo von Hohenburg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 495 Opublikowano 4 Grudnia Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2 minuty temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: To teraz pytanie, robimy jakąś oficjalną wizytę [...] Tak. 2 minuty temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: [...] a jeżeli tak to kto i gdzie? Chętnie ugościłbym Oberhaupta w Achkovie, jeśli mu to tylko odpowiada. Dawno chyba nie był na nordackiej ziemi...? 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i były Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 215 Opublikowano 4 Grudnia Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia Szanowni, Ja bardzo chętnie, nie ukrywam jednak, że będzie cieżko czasowo zgrać. Czy w grę wchodzi opcja "w tygodniu"? Oczywiście nie tym... 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 048 Opublikowano 4 Grudnia NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia Ja bym proponował nawet rozłożyć to na kilka dni. A sam traktat podpisze ogłosi się "kiedyś" i zwyczajnie zatwierdzić go kiedy akurat będzie ku temu okazja. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 215 Opublikowano 5 Grudnia Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia W dniu 4.12.2024 o 22:07, Albert Fryderyk de Espada napisał: Ja bym proponował nawet rozłożyć to na kilka dni. A sam traktat podpisze ogłosi się "kiedyś" i zwyczajnie zatwierdzić go kiedy akurat będzie ku temu okazja. Oczywiscie, że na kilka dni. Przecież nie będziemy o wodzie i sucharkach siedzieć. 😉 A tak poważnie, to jak najbardziej, można to rozłożyć nawet na tydzień, ale skoro już będziemy się "widzieć" to i podpis nie powinien być problemem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi